Curs bàsic d’extinció d’incendis

Curs Bàsic

Necessites una formació adaptada a tu?
Contacta amb nosaltres i t’informarem

  Nom
  Correu electrònic
  Telèfon
  Nom fiscal
  Descripció

  Un dels pilars bàsics i elementals del curs bàsic d’extinció d’incendis de GEPCO és conscienciar els alumnes que qualsevol institució o empresa, independentment de quina sigui la seva activitat, es pot veure afectada per un incendi. Allò de “a mi no em pot passar” no serveix amb els incendis i comptar amb la formació bàsica per reaccionar de manera ràpida és vital en aquests casos.

  A GEPCO comptem amb els millors professionals de la matèria: el nostre equip de bombers té molta experiència en el sector i aquest curs és una excel·lent oportunitat per aprendre d’ells. Quina millor manera per conèixer com s’ha de gestionar un incendi que fer-ho de la mà d’aquells que dia rere dia s’hi encaren?

  Amb el nostre curs bàsic d’extinció d’incendis, aconseguiràs un major nivell de conscienciació sobre els riscos letals i tangibles que existeixen a la teva empresa. També sabràs interpretar el pla d’emergència, identificaràs els punts clau per poder proporcionar respostes davant d’un possible incendi i seràs capaç de manipular els extintors de manera àgil i eficaç. Amb aquesta formació et garantim els coneixements bàsics i essencials per combatre un incendi.

  Informació bàsica

  DURADA
  4 hores

  MODALITAT
  Teòrica i pràctica

  AFORAMENT MÀXIM
  15 alumnes

  NIVELL
  Bàsic

  A QUI S'ADREÇA EL CURS?
  A equipos de primera intervención

  ON ES REALITZA EL CURS?
  A les nostres instal·lacions de Sabadell, Madrid, Cadis o, fins i tot, In company (amb unitat mòbil).

  MATERIAL QUE INCLOU EL CURS
  Extintors d’aigua, extintors de CO2, safata de foc, roba ignífuga, casc i guants.

  La ràtio de 15 alumnes com a màxim per grup és una aposta de GEPCO per oferir una formació de gran qualitat en la qual tots els alumnes participants puguin posar en pràctica aquells coneixements que se’ls ofereixen en les sessions teòriques. Practicar allò que s’explica és essencial per aprendre.

  Durant el curs bàsic d’extinció d’incendis els alumnes tindran a la seva disposició tot el material necessari per intervenir en aquesta mena de situacions. Podran manipular extintors d’aigua, extintors de CO2 i altres eines de contenció del foc en simulacions d’allò més reals. A més a més, se’ls equiparà amb roba ignífuga, casc i guants perquè la seva integritat estigui 100% garantida.

  Sol·licitar més informació

  Necessites una formació adaptada a tu?
  Contacta amb nosaltres i t’informarem

   Nom
   Correu electrònic
   Telèfon
   Nom fiscal
   Combinació de teoria i pràctica per poder combatre qualsevol incendi

   El curs bàsic d’extinció d’incendis de GEPCO està ideat i dissenyat per oferir simulacions i casos d’extinció reals perquè els alumnes que el cursen puguin adquirir experiència pràctica real. No serveix de res tenir un títol d’extinció d’incendis que només hagi consistit en sessions teòriques i no s’hagi dut a terme manipulació d’extintors o safates de foc. A GEPCO creiem que l’aplicació de la teoria és essencial i per aquest motiu, tots els nostres cursos compten amb una important part pràctica.

   Part teòrica del curs bàsic d’extinció d’incendis

   La part teòrica del curs bàsic d’extinció d’incendis inclou:

   • Introducció al pla d’emergències
   • Activació i organització operativa
   • Introducció a la naturalesa del foc
   • Els agents extintors i el seu camp d’aplicació
   • Mètodes d’extinció d’incendis actuals
   • Mitjans de protecció imprescindibles per fer front al foc

   Part pràctica del curs bàsic d’extinció d’incendis

   Pel que fa a la part pràctica del curs, es fan exercicis com:

   • Manipulació segura dels extintors
   • Seguretat en ambients amb foc
   • Progressió i atac d’un incendi
   • Tècniques amb foc real
   • Manipulació BIE’s

   Contacta amb GEPCO si estàs interessat en el Curs bàsic d’extinció d’incendis

   Un dels punts forts que fa que el nostre curs bàsic d’extinció d’incendis sigui un dels més reclamats pels clients és precisament la seva part pràctica. Des de GEPCO garantim una formació realista que permet als alumnes experimentar un incendi real en primera persona, sempre complint amb uns estrictes controls de seguretat. Disposem d’una unitat mòbil capaç de recrear foc real i les diferents temperatures d’un espai tancat amb foc per aconseguir simulacions fidels a la realitat.

   Malauradament, els incendis són més freqüents del que ens agradaria en els entorns laborals. Un error en la maquinària, una disfunció elèctrica, l’exposició a les altes temperatures o errors en el sistema, són només alguns dels incidents que poden desembocar en un incendi. De la correcta i ràpida actuació dels equips de primera intervenció depèn poder contenir el foc de manera ràpida i poder lamentar el mínim de pèrdues materials i humanes. Amb l’ajuda de GEPCO pots ser aquest professional de referència dins l’equip de primera intervenció de la teva empresa. No ho dubtis: formar-se pot reduir a la mínima expressió els danys causats pels incendis.

   Opinions dels nostres alumnes

   Noemí Romero Vilalta
   Noemí Romero Vilalta
   2024-06-04
   Hoy he tenido el gusto de que viniera Cristobal hacernos una formacion contraincendios en la empresa donde trabajo y ha sido excelente,se nota los años de experiencia del formador en su profesion,ha sido una formacion divertida,muy interesante y muy dinamica,la recomiendo 100%,hasta la proxima Cristobal.
   Núria Balaguer
   Núria Balaguer
   2024-05-15
   Formació ESIS en tres dies. Agraïr a l'equip de monitors (Emili i Cristóbal) la seva dedicació, entrega i motivació. Han aconseguit transmetre de manera clara i entenedora els conceptes que ens havien de transmetre, fet que s'ha pogut observar en les pràctiques. Ara podem entendre una mica més el foc i vetllar per la nostra seguretat i la de les persones que ens envolten. Espectacular la sensació d'estar davant de flamarades tant vives i poder mantenir la calma. Moltes gràcies per la feina que feu, tant de formar com pròpiament la de bombers.
   Ruben Bujer
   Ruben Bujer
   2023-11-25
   Muy contento con la formación, Cristóbal todo un profesional
   Antonio Suárez
   Antonio Suárez
   2023-05-30
   He realizado 6 cursos de prevención contraincendios y primeros auxilios con ellos para la empresa en la que trabajo. Coordinación con las diferentes plantas de 10, han ofrecido la formación en Teruel, Ripoll y Badalona, en Alzira también, y todo ha sido muy fluido y con mucha atención hacia nosotros. Sin duda volveremos a contar con ellos para el plan de formación del año que viene.
   fernando gomez
   fernando gomez
   2023-01-17
   Una excelente formación, muy completa e interesante. Es imprescindible para las empresas que desean mejorar sus condiciones de trabajo. Recomiendo este curso .
   Júlia Larrosa Arcos
   Júlia Larrosa Arcos
   2022-06-08
   Formaciones muy completas e interesantes ¡Definitivamente las recomendaría!
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   2022-06-06
   Escuela de formación en PRL totalmente recomendable, con buenas instalaciones y excelentes profesionales, bien conocedores de la materia en PRL que imparten. Formaciones teòrico-pràcticas amenas y muy interesantes. Los recomiendo totalmente.
   Noelia Salvador
   Noelia Salvador
   2022-06-03
   Gran equipo de profesionales! En las formaciones aprendes la importancia que tiene la seguridad en el trabajo y que la prevención es fundamental para evitar accidentes la laborales. Los formadores demuestran su experiencia y gran conocimiento en el temario además de realizar unas formaciones completas, dinámicas y agradables.
   Joan Pagès
   Joan Pagès
   2022-06-02
   Tienen unos cursos muy elaborados y los formadores son excelentes. Muy recomendables