Curs Caps d’Emergència i Caps d’Intervenció

Curs Avançat

Necessites una formació adaptada a tu?
Contacta amb nosaltres i t’informarem

  Nom
  Correu electrònic
  Telèfon
  Nom fiscal
  Descripció

  En qualsevol situació d’emergència és imprescindible comptar amb un equip humà que s’encarregui de gestionar de manera eficaç els recursos disponibles per bregar amb la situació. Aquest equip humà necessita ser coordinat i dirigit per uns perfils concrets que han de tenir una formació específica com a caps d’emergència o caps d’intervenció. Amb aquest curs que oferim des de GEPCO pots adquirir els coneixements oportuns per poder exercir aquest rol professional amb garanties d’èxit.

  La programació formativa del curs de Caps d’Emergència i Caps d’Intervenció de GEPCO està pensada perquè els alumnes aprenguin les habilitats necessàries per poder-se centrar en l’anàlisi de la situació d’emergència amb què es troben, puguin escollir els recursos necessaris per poder-hi intervenir, siguin capaços de crear àrees de treball i delimitar les pertinents zones fredes i zones calentes, i puguin definir quina maniobra d’evacuació és necessària en cada mena de sinistre.

  El principal objectiu d’aquest curs és que els professionals es puguin posar a prova en situacions reals per guanyar agilitat en la presa de decisions en casos d’emergència. La rapidesa i eficàcia de les decisions preses pot ser vital, sobretot en aquests casos. Les persones que fan aquest curs amb GEPCO se senten preparades i capacitades per liderar els seus equips en aquestes circumstàncies tan exigents.

  Informació bàsica

  DURADA
  8 Hores

  MODALITAT
  Teòrica i pràctica

  AFORAMENT MÀXIM
  12 alumnes

  NIVELL
  Avançat

  A QUI S'ADREÇA EL CURS?
  A caps d’emergències i caps d’intervencions.

  ON ES REALITZA EL CURS?
  A les nostres instal·lacions de Sabadell, Madrid o, fins i tot, In company (amb unitat mòbil).

  MATERIAL QUE INCLOU EL CURS
  Instal·lacions, EPI pels alumnes i escenaris amb diferents situacions d’emergència

  El curs de Caps d’Emergència i Caps d’Intervenció és una proposta formativa que oferim des de GEPCO per capacitar a aquells treballadors que pertanyen als equips d’emergències i se’ls ha nomenat caps d’emergències i caps d’intervenció en els Plans d’Autoprotecció. L’objectiu de la formació és que adquireixin els coneixements teòrics i pràctics necessaris per fer front a situacions d’emergències reals.

  Un altre aspecte important que es tracta en el nostre curs de Caps d’Emergència i Caps d’Intervenció és la gestió humana dels equips que tenen a càrrec seu durant les emergències. Al tractar-se d'una formació pensada exclusivament per a caps d’emergències i caps d’intervenció, s’imparteixen matèries relacionades amb l’organització i la gestió dels recursos humans disponibles en situacions d’emergència. L’experiència ens ha demostrat que és tan important comptar amb els recursos materials necessaris per resoldre l’emergència com tenir els recursos humans ordenats i coordinats com pertoca. Per aquest motiu, vam decidir programar aquesta formació: per donar una resposta a una necessitat existent en el sector de les emergències.

  Sol·licitar més informació

  Necessites una formació adaptada a tu?
  Contacta amb nosaltres i t’informarem

   Nom
   Correu electrònic
   Telèfon
   Nom fiscal
   Tot el que t’explicarem en el curs de Caps d’Emergència i Caps d’Intervenció

   En qualsevol situació d’emergència hi ha d’haver una persona que s’encarregui de liderar els equips humans d’emergències i coordinar la seva actuació. Aquest perfil és el que es coneix com a caps d’emergències o caps d’intervenció, que són els encarregats de seguir allò que prèviament s’ha establert en els Plans d’Autoprotecció. Per tant, són qui coneix a la perfecció tots els detalls inclosos en aquest pla i també qui decideix com, quan i on s’actua en una situació d’emergència.

   Programació teòrica del curs de Caps d’Emergència i Caps d’Intervenció

   Els continguts teòrics d’aquest curs de Caps d’Emergència i Caps d’Intervenció són:

   • Introducció al pla d’emergències
   • Activació i organització operativa
   • Introducció a la naturalesa del foc
   • Els agents extintors i el seu camp d’aplicació
   • Mètodes d’extinció
   • Característiques d’un incendi avançat
   • Seguretat en incendis d’interior
   • Equips de Respiració Autònoma

   Lliçons pràctiques del curs de Caps d’Emergència i Caps d’Intervenció

   Quant a la part pràctica d’aquest curs, es duen a terme les següents activitats:

   • Organització d’una emergència
   • Sectorització de l’emergència
   • Organització del personal
   • Anàlisi 360º de l’escenari

   Sigues el Cap d’Emergències i Cap d’Intervenció que necessita la teva empresa

   Amb aquest curs per a Caps d’Emergència i Caps d’Intervenció aprendràs tot allò necessari per exercir el comandament operatiu en una situació d’emergència. Ser cap en una situació d’emergència requereix una gran responsabilitat i també cal tenir coneixements molt precisos, com el sistema IEDO, els sistemes de comunicació oportuns, cal saber interpretar un Pla d’Autoprotecció i conèixer quins equips de protecció s'han de dur.

   Si vols ampliar els teus coneixements per convertir-te en el cap d’emergències o el cap d’intervenció que tots voldrien tenir, no ho dubtis: aquest curs de GEPCO és precisament el que necessites per poder fer aquest salt qualitatiu que desitges. Comptem amb molts anys d’experiència en el sector de la formació en emergències i estem convençuts que aquest curs et brindarà les eines necessàries per liderar el teu equip de manera eficaç en qualsevol situació d’emergència.

   Opinions dels nostres alumnes

   Noemí Romero Vilalta
   Noemí Romero Vilalta
   2024-06-04
   Hoy he tenido el gusto de que viniera Cristobal hacernos una formacion contraincendios en la empresa donde trabajo y ha sido excelente,se nota los años de experiencia del formador en su profesion,ha sido una formacion divertida,muy interesante y muy dinamica,la recomiendo 100%,hasta la proxima Cristobal.
   Núria Balaguer
   Núria Balaguer
   2024-05-15
   Formació ESIS en tres dies. Agraïr a l'equip de monitors (Emili i Cristóbal) la seva dedicació, entrega i motivació. Han aconseguit transmetre de manera clara i entenedora els conceptes que ens havien de transmetre, fet que s'ha pogut observar en les pràctiques. Ara podem entendre una mica més el foc i vetllar per la nostra seguretat i la de les persones que ens envolten. Espectacular la sensació d'estar davant de flamarades tant vives i poder mantenir la calma. Moltes gràcies per la feina que feu, tant de formar com pròpiament la de bombers.
   Ruben Bujer
   Ruben Bujer
   2023-11-25
   Muy contento con la formación, Cristóbal todo un profesional
   Antonio Suárez
   Antonio Suárez
   2023-05-30
   He realizado 6 cursos de prevención contraincendios y primeros auxilios con ellos para la empresa en la que trabajo. Coordinación con las diferentes plantas de 10, han ofrecido la formación en Teruel, Ripoll y Badalona, en Alzira también, y todo ha sido muy fluido y con mucha atención hacia nosotros. Sin duda volveremos a contar con ellos para el plan de formación del año que viene.
   fernando gomez
   fernando gomez
   2023-01-17
   Una excelente formación, muy completa e interesante. Es imprescindible para las empresas que desean mejorar sus condiciones de trabajo. Recomiendo este curso .
   Júlia Larrosa Arcos
   Júlia Larrosa Arcos
   2022-06-08
   Formaciones muy completas e interesantes ¡Definitivamente las recomendaría!
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   2022-06-06
   Escuela de formación en PRL totalmente recomendable, con buenas instalaciones y excelentes profesionales, bien conocedores de la materia en PRL que imparten. Formaciones teòrico-pràcticas amenas y muy interesantes. Los recomiendo totalmente.
   Noelia Salvador
   Noelia Salvador
   2022-06-03
   Gran equipo de profesionales! En las formaciones aprendes la importancia que tiene la seguridad en el trabajo y que la prevención es fundamental para evitar accidentes la laborales. Los formadores demuestran su experiencia y gran conocimiento en el temario además de realizar unas formaciones completas, dinámicas y agradables.
   Joan Pagès
   Joan Pagès
   2022-06-02
   Tienen unos cursos muy elaborados y los formadores son excelentes. Muy recomendables