Curs primers auxilis

Curs Bàsic

Necessites una formació adaptada a tu?
Contacta amb nosaltres i t’informarem

  Nom
  Correu electrònic
  Telèfon
  Nom fiscal
  Descripció

  El curs de primers auxilis que oferim des de GEPCO et garanteix una formació completa per estar 100% preparat per poder intervenir de manera eficaç davant de qualsevol situació d’emergència en què hi hagi persones que necessiten ser ateses de manera immediata i eficaç. L’aplicació de primers auxilis per aconseguir estabilitzar una persona abans que arribin els serveis d’emergència és imprescindible per reduir a la mínima expressió les possibles conseqüències de la situació crítica en què es troba.

  Durant el 2022, es van registrar al nostre país 653.510 accidents laborals en els quals es va necessitar la intervenció de serveis mèdics. En aquest mateix any, la mortalitat a la feina va augmentar fins a assolir la ràtio de 3,7 per cada 100.000 treballadors. Algunes d’aquestes morts es podrien haver evitat amb una formació en primers auxilis. També hi ha dades que corroboren que la formació en primers auxilis podria haver intervingut de manera eficaç o podria haver evitat el 61,9% dels casos de mortalitat a la feina.

  La formació en primers auxilis de GEPCO t’ensenyarà a avaluar la víctima en funció de diversos signes i símptomes perquè puguis aplicar-li els primers auxilis necessaris per estabilitzar-la. També practicaràs totes aquelles maniobres i tipus de reanimació que has de dominar per poder actuar correctament amb una persona real.

  Informació bàsica

  DURADA
  4 Hores

  MODALITAT
  Teòrica i pràctica

  AFORAMENT MÀXIM
  15 alumnes

  NIVELL
  Bàsic

  A QUI S'ADREÇA EL CURS?
  A qualsevol persona

  ON ES REALITZA EL CURS?
  A les nostres instal·lacions de Sabadell, Madrid, Cadis o, fins i tot, In company (amb unitat mòbil).

  MATERIAL QUE INCLOU EL CURS
  Maniquí de RCP adult i pediàtric, simulador per a Heimlich, protectors bucals, desfibril·lador Trainning i manual de formació.

  Malauradament, les situacions d’emergència en què hi ha persones que necessiten atenció sanitària perquè es troben en una situació d’emergència mèdica és més habitual del que ens agradaria. Per aquest motiu, a GEPCO fa anys que oferim aquest curs de primers auxilis a qualsevol persona o equip d’empresa que vulgui formar-se per poder respondre de manera eficaç davant de situacions d’aquestes.

  Amb el nostre curs de primers auxilis pretenem conscienciar les persones que el fan sobre com han d’actuar i com han de dur a terme uns primers auxilis en una situació d’emergència abans que arribin els equips d’emergències sanitàries. De la correcta actuació i aplicació dels primers auxilis durant aquests moments inicials en depèn l’estat en què es troben la persona els equips mèdics. Fer el curs de primers auxilis pot ser de gran ajuda per salvar vides en situacions d’emergència.

  Sol·licitar més informació

  Necessites una formació adaptada a tu?
  Contacta amb nosaltres i t’informarem

   Nom
   Correu electrònic
   Telèfon
   Nom fiscal
   Part teòrica del curs de primers auxilis

   El curs de primers auxilis de GEPCO ofereix tots els coneixements necessaris per fer afrontar amb èxit els primers minuts de la intervenció o prestació d’ajuda de manera segura i sense empitjorar la situació. Atendre les persones que es troben en situació d’emergència mèdica no és cap tasca senzilla, ja que segons quin sigui el seu estat o la seva condició s’ha d’actuar d’una manera determinada i cal tenir en compte uns riscs o uns altres. Per aquest motiu, resulta imprescindible comptar amb uns coneixements teòrics i pràctics que garanteixin unes bones praxis i una estabilització òptima de la víctima.

   Part pràctica del curs de primers auxilis de GEPCO

   Els continguts teòrics d’aquest curs bàsic sobre primers auxilis:

   • Introducció als primers auxilis
   • Principis bàsics d’una intervenció
   • Protegir. Alertar. Socórrer (PAS)
   • Atenció i valoració inicial
   • L’aturada cardiorespiratòria
   • Avaluació inicial de la víctima

   Teoria i pràctica per salvar vides

   Pel que fa a la part pràctica d’aquest curs, es fan exercicis tan importants com imprescindibles per estar preparat per actuar en cas d’emergència:

   • Tècniques de control i valoració de la víctima
   • Maniobres per a l’obstrucció de la via aèria
   • La posició lateral de seguretat
   • Actuació i reanimació cardiopulmonar
   • Introducció al DEA

   Inscriu-te al curs de primers auxilis de GEPCO i aprèn com pots ser útil en situacions amb persones en estat d’emergència mèdica

   Formar les persones perquè puguin actuar de manera ràpida i adequada en situacions d’emergència és molt important per tal de minimitzar riscos i salvar vides. A GEPCO, com a especialistes en formacions en emergències, no ens podíem permetre el luxe de no oferir un curs de primers auxilis per a particulars, empreses i organitzacions que vulguin estar preparats per ser útils en situacions en què les persones o els companys puguin necessitar assistència mèdica.

   Amb aquesta formació de GEPCO et pots convertir en aquell professional que va intervenir de manera adequada, ràpida i eficaç i que va ser essencial per poder estabilitzar una persona que es trobava en estat d’emergència mèdica. Si apostes pel nostre curs, et formaràs de la mà dels millors professionals en aquest àmbit. El nostre equip docent està format per professionals de primera línia que treballen al sector de les emergències i que compten amb una dilatada trajectòria formant persones. Aprèn dels millors i converteix-te en la persona de referència en primers auxilis del teu entorn.

   Opinions dels nostres alumnes

   Noemí Romero Vilalta
   Noemí Romero Vilalta
   2024-06-04
   Hoy he tenido el gusto de que viniera Cristobal hacernos una formacion contraincendios en la empresa donde trabajo y ha sido excelente,se nota los años de experiencia del formador en su profesion,ha sido una formacion divertida,muy interesante y muy dinamica,la recomiendo 100%,hasta la proxima Cristobal.
   Núria Balaguer
   Núria Balaguer
   2024-05-15
   Formació ESIS en tres dies. Agraïr a l'equip de monitors (Emili i Cristóbal) la seva dedicació, entrega i motivació. Han aconseguit transmetre de manera clara i entenedora els conceptes que ens havien de transmetre, fet que s'ha pogut observar en les pràctiques. Ara podem entendre una mica més el foc i vetllar per la nostra seguretat i la de les persones que ens envolten. Espectacular la sensació d'estar davant de flamarades tant vives i poder mantenir la calma. Moltes gràcies per la feina que feu, tant de formar com pròpiament la de bombers.
   Ruben Bujer
   Ruben Bujer
   2023-11-25
   Muy contento con la formación, Cristóbal todo un profesional
   Antonio Suárez
   Antonio Suárez
   2023-05-30
   He realizado 6 cursos de prevención contraincendios y primeros auxilios con ellos para la empresa en la que trabajo. Coordinación con las diferentes plantas de 10, han ofrecido la formación en Teruel, Ripoll y Badalona, en Alzira también, y todo ha sido muy fluido y con mucha atención hacia nosotros. Sin duda volveremos a contar con ellos para el plan de formación del año que viene.
   fernando gomez
   fernando gomez
   2023-01-17
   Una excelente formación, muy completa e interesante. Es imprescindible para las empresas que desean mejorar sus condiciones de trabajo. Recomiendo este curso .
   Júlia Larrosa Arcos
   Júlia Larrosa Arcos
   2022-06-08
   Formaciones muy completas e interesantes ¡Definitivamente las recomendaría!
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   2022-06-06
   Escuela de formación en PRL totalmente recomendable, con buenas instalaciones y excelentes profesionales, bien conocedores de la materia en PRL que imparten. Formaciones teòrico-pràcticas amenas y muy interesantes. Los recomiendo totalmente.
   Noelia Salvador
   Noelia Salvador
   2022-06-03
   Gran equipo de profesionales! En las formaciones aprendes la importancia que tiene la seguridad en el trabajo y que la prevención es fundamental para evitar accidentes la laborales. Los formadores demuestran su experiencia y gran conocimiento en el temario además de realizar unas formaciones completas, dinámicas y agradables.
   Joan Pagès
   Joan Pagès
   2022-06-02
   Tienen unos cursos muy elaborados y los formadores son excelentes. Muy recomendables