Curs especialitzat TELCO treballs en alçada

Curs Bàsic

Necessites una formació adaptada a tu?
Contacta amb nosaltres i t’informarem

  Nom
  Correu electrònic
  Telèfon
  Nom fiscal
  Descripció

  El curs especialitzat TELCO en treballs en altura de GEPCO és una formació dissenyada per proporcionar els coneixements necessaris a aquells treballadors o operaris del sector de les telecomunicacions que, molt habitualment, han de dur a terme les seves feines enfilats a bastides o llocs que es troben a certa altura. Quan es treballa sense tenir els peus a terra, sobre de suports elevats, estem exposats a certs riscos que hem de tenir en compte per no patir un accident.

  Aquest curs TELCO específic de treballs en altura es pot realitzar a la seu central de GEPCO. A les nostres instal·lacions comptem amb tota la infraestructura necessària per oferir formacions de qualitat i aconseguir que els alumnes que les realitzen siguin plenament competitius. Així ho acredita l’homologació que ens ha concedit AENOR Internacional.

  Informació bàsica

  DURADA
  6 Hores

  MODALITAT
  Teòrica i pràctica

  AFORAMENT MÀXIM
  8 alumnes

  NIVELL
  Bàsic

  A QUI S'ADREÇA EL CURS?
  A professionals del sector de les telecomunicacions

  ON ES REALITZA EL CURS?
  A les nostres instal·lacions de Sabadell i Madrid

  MATERIAL QUE INCLOU EL CURS
  Tot el necessari per poder realitzar la part teòrica de la formació

  El curs especialitzat TELCO en treballs en altura pretén oferir als treballadors del sector de les telecomunicacions les eines necessàries perquè puguin exercir les seves tasques damunt de bastides o llocs elevats de manera segura. Volem que els nostres alumnes prenguin consciència dels riscos als quals s’exposen quan estan treballant perquè puguin evitar patir danys i puguin preservar la seva integritat.

  Qualsevol empresa o operadora del sector de les telecomunicacions està subjecta a l’acord marc que el sector va establir el 2018. Aquest acord exigeix uns requisits mínims en matèria de prevenció de riscos laborals amb els quals cal complir. Les formacions TELCO que oferim des de GEPCO estan homologades, cosa que signififca que aquells treballadors que els cursen ja compleixen amb allò que s’exigeix.

  Sol·licitar més informació

  Necessites una formació adaptada a tu?
  Contacta amb nosaltres i t’informarem

   Nom
   Correu electrònic
   Telèfon
   Nom fiscal
   La seguretat és molt important en el sector de les telecomunicacions

   Malauradament, algunes feines comporten intrínsecament certs riscos. No obstant això, si s’és conscient de quins són es poden prendre mesures per minimitzar-los o intentar prevenir-los. Això és precisament el que pretenem amb aquest curs TELCO de treballs en altura de GEPCO: alertar els treballadors del sector de les telecomunicacions d’aquells riscos o situacions imprevistes en què es poden veure immersos mentre exerceixen les seves funcions.

   Continguts teòrics del curs especialitzat en treballs en altura TELCO

   La temàtica que s’imparteix en la part teòrica d’aquest curs especialitzat TELCO aborda aquests aspectes fonamentals:

   • Definició dels treballs
   • Tècniques preventives específiques:
   • Avaluació de riscos i pla de seguretat i salut
   • Proteccions col·lectives (col·locació, usos, obligacions i manteniment)
   • Proteccions individuals (col·locació, usos, obligacions i manteniment)
   • Risc elèctric
   • Caiguda de persones al mateix nivell
   • Caiguda de persones a diferent nivell
   • Espais confinats
   • Riscos de proteccions de partícules, cops i talls
   • Riscos biològics
   • Riscos químics
   • Il·luminació, soroll, vibracions, condicions climatològiques
   • Radiacions no ionitzants (camps electromagnètics en telefonia mòbil)
   • Tasques de fusionat de fibra òptica
   • Tasques en sales d’equips
   • Manipulació manual de càrregues
   • Treballs a la via pública i seguretat vial
   • Consignes d’actuació en cas d’emergències i accidents.
   • Protocol PAS

   Sessions pràctiques del curs especialitzat TELCO en treballs en altura

   En les sessions pràctiques d’aquest curs TELCO especialitzat en treballs en altura es donen a conèixer els potencials riscos que comporten aquesta mena d’actuacions quan s’ascendeix a màstils o torres. També s’aprofundeix en l’ús dels EPIs imprescindibles per fer-ho amb seguretat i en com s’ha d’actuar en si, malauradament, sorgeix algun accident.

   Converteix-te en un expert TELCO en treballs en altura

   Si ets un operari o tens una empresa que desenvolupa la seva activitat en el sector de les telecomunicacions i vols millorar les teves aptituds per poder realitzar la teva feina de manera completament segura, et recomanem que donis un cop d’ull als nostres cursos TELCO. Comptem amb quatre propostes formatives dissenyades exclusivament per professionals d’aquest sector amb l’objectiu de proporcionar-los els coneixements i les eines necessàries perquè puguin preservar la seva integritat física mentre treballen.

   Opinions dels nostres alumnes

   Noemí Romero Vilalta
   Noemí Romero Vilalta
   2024-06-04
   Hoy he tenido el gusto de que viniera Cristobal hacernos una formacion contraincendios en la empresa donde trabajo y ha sido excelente,se nota los años de experiencia del formador en su profesion,ha sido una formacion divertida,muy interesante y muy dinamica,la recomiendo 100%,hasta la proxima Cristobal.
   Núria Balaguer
   Núria Balaguer
   2024-05-15
   Formació ESIS en tres dies. Agraïr a l'equip de monitors (Emili i Cristóbal) la seva dedicació, entrega i motivació. Han aconseguit transmetre de manera clara i entenedora els conceptes que ens havien de transmetre, fet que s'ha pogut observar en les pràctiques. Ara podem entendre una mica més el foc i vetllar per la nostra seguretat i la de les persones que ens envolten. Espectacular la sensació d'estar davant de flamarades tant vives i poder mantenir la calma. Moltes gràcies per la feina que feu, tant de formar com pròpiament la de bombers.
   Ruben Bujer
   Ruben Bujer
   2023-11-25
   Muy contento con la formación, Cristóbal todo un profesional
   Antonio Suárez
   Antonio Suárez
   2023-05-30
   He realizado 6 cursos de prevención contraincendios y primeros auxilios con ellos para la empresa en la que trabajo. Coordinación con las diferentes plantas de 10, han ofrecido la formación en Teruel, Ripoll y Badalona, en Alzira también, y todo ha sido muy fluido y con mucha atención hacia nosotros. Sin duda volveremos a contar con ellos para el plan de formación del año que viene.
   fernando gomez
   fernando gomez
   2023-01-17
   Una excelente formación, muy completa e interesante. Es imprescindible para las empresas que desean mejorar sus condiciones de trabajo. Recomiendo este curso .
   Júlia Larrosa Arcos
   Júlia Larrosa Arcos
   2022-06-08
   Formaciones muy completas e interesantes ¡Definitivamente las recomendaría!
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   2022-06-06
   Escuela de formación en PRL totalmente recomendable, con buenas instalaciones y excelentes profesionales, bien conocedores de la materia en PRL que imparten. Formaciones teòrico-pràcticas amenas y muy interesantes. Los recomiendo totalmente.
   Noelia Salvador
   Noelia Salvador
   2022-06-03
   Gran equipo de profesionales! En las formaciones aprendes la importancia que tiene la seguridad en el trabajo y que la prevención es fundamental para evitar accidentes la laborales. Los formadores demuestran su experiencia y gran conocimiento en el temario además de realizar unas formaciones completas, dinámicas y agradables.
   Joan Pagès
   Joan Pagès
   2022-06-02
   Tienen unos cursos muy elaborados y los formadores son excelentes. Muy recomendables