Curs de Treballs en Altura

Curs Bàsic i Intermedi

Descripció

Estem completament convençuts que si dediques un parell de minuts a pensar, et venen al cap algunes persones del teu entorn que en el seu dia a dia laboral treballen en altura, almenys en alguns moments. Manobres, instal·ladors, electricistes, pintors… són només alguns exemples de professionals que estan acostumats a treballar sense tenir els peus a terra, cosa que comporta un risc afegit a la pròpia feina.

A GEPCO som plenament conscients que en aquestes situacions és molt important garantir que aquests treballadors són coneixedors de què han de fer per minimitzar els riscos als quals estan exposats a la mínima expressió. També és molt important que sàpiguin com han d’actuar en cas que sorgeixi algun imprevist mentre estan treballant en altura. Tot això s’explica al curs de Treballs en Altura que oferim a GEPCO.

Si t’agradaria formar-te per saber què pots fer i què està a les teves mans per poder treballar de manera més segura des de posicions alçades, et recomanem que t’inscriguis al nostre curs. El pla formatiu que t’oferim és molt complet i podràs practicar sota la supervisió d’experts professionals tot el que t’expliquem.

Informació bàsica

DURADA
8 Hores

MODALITAT
Teòrica i pràctica

AFORAMENT MÀXIM
10 alumnes

NIVELL
Bàsic i intermedi

A QUI S'ADREÇA EL CURS?
A qualsevol persona que desenvolupi una activitat professional amb risc de caigudes en altura

ON ES REALITZA EL CURS?
A les nostres instal·lacions de Sabadell, Madrid o, fins i tot, In company (amb unitat mòbil)

MATERIAL QUE INCLOU EL CURS
Tot el necessari per poder realitzar les pràctiques en condicions òptimes

Preu de les formacions en obert: 180,00 

Els alumnes que s’inscriuen en aquest curs de Treballs en Altura han de superar un seguit de proves que s’inclouen a la part pràctica de la formació per poder obtenir el certificat que acredita que l’han realitzat. És precisament a la part pràctica on els alumnes poden entrenar i provar les tècniques d’actuació segures que els expliquen els nostres docents formadors.

Tots els cursos que oferim a GEPCO combinen la part teòrica amb la formació pràctica que permet als alumnes posar en pràctica aquells coneixements apresos recentment. Els alumnes que han realitzat aquest curs amb GEPCO valoren gratament que tingui tanta importància la part pràctica i molts d’ells continuen apostant per nosaltres en les seves formacions en matèria de protecció de riscos laborals.

Una proposta formativa que combina teoria i pràctica per garantir un bon aprenentatge

Des de GEPCO sentim una gran responsabilitat com a entitat formadora que som: són molts els alumnes que dipositen la seva confiança en nosaltres i no els podem decebre. Per aquest motiu, apostem pels millors formadors i per oferir uns cursos amb un programa formatiu molt complet. La qualitat de les formacions de GEPCO és àmpliament reconeguda en el sector de la protecció de riscos laborals i el nostre curs de treballs en altura compta amb molt bona reputació.

Continguts teòrics d’aquest curs de Treballs en Altura

La proposta teòrica d’aquest curs de treballs verticals aborda aquestes qüestions:

 • Legislació i normativa vigent
 • Mesures de protecció preventiva
 • Coneixements generals de seguretat en altura
 • Equips de protecció individual i col·lectiva
 • Instal·lacions horitzontals i verticals
 • Actuació en cas d’emergència

Sessions pràctiques del curs de Treballs en Altura

Quant a la part pràctica d’aquest curs, es duen a terme les següents activivtats:

 • Els nusos bàsics i la seva realització
 • Utilització d’equips de protecció individuals
 • utilització dels equips de protecció col·lectiva
 • Instal·lació de línies de vida horitzontals i verticals
 • Punts d’anclatge
 • Tècniques d’accés i posicionament en altura
 • Rescat d’emergència

Realitza el teus treballs en altura de manera segura i sense riscos

Si en el teu dia a dia laboral treballes en lloc on et trobes en situacions de risc per caigudes des de posicions que estan a una certa alçada del terra, has de realitzar una formació que t’aporti allò necessari perquè puguis treballar de manera segura. A les indústries, a la construcció, en obres o instal·lacions, és molt habitual veure professionals treballant damunt d’escales, bastides, torres o construccions elevades. En moltes ocasions, la seva integritat depèn del coneixement que ells mateixos tenen sobre seguretat i treballs en altura.

Des de GEPCO et podem aportar el coneixement que necessites per realitzar treballs en altura amb total seguretat. T’ensenyarem a desenvolupar-te “in situ” en diferents situacions que requereixen una actuació ràpida. Amb el nostre curs de treballs en altura la realització de nusos, la instal·lació de línies de vida i els punts d’ancoratge no tindran secrets per a tu!

Opinions dels nostres alumnes

Noemí Romero Vilalta
Noemí Romero Vilalta
2024-06-04
Hoy he tenido el gusto de que viniera Cristobal hacernos una formacion contraincendios en la empresa donde trabajo y ha sido excelente,se nota los años de experiencia del formador en su profesion,ha sido una formacion divertida,muy interesante y muy dinamica,la recomiendo 100%,hasta la proxima Cristobal.
Núria Balaguer
Núria Balaguer
2024-05-15
Formació ESIS en tres dies. Agraïr a l'equip de monitors (Emili i Cristóbal) la seva dedicació, entrega i motivació. Han aconseguit transmetre de manera clara i entenedora els conceptes que ens havien de transmetre, fet que s'ha pogut observar en les pràctiques. Ara podem entendre una mica més el foc i vetllar per la nostra seguretat i la de les persones que ens envolten. Espectacular la sensació d'estar davant de flamarades tant vives i poder mantenir la calma. Moltes gràcies per la feina que feu, tant de formar com pròpiament la de bombers.
Ruben Bujer
Ruben Bujer
2023-11-25
Muy contento con la formación, Cristóbal todo un profesional
Antonio Suárez
Antonio Suárez
2023-05-30
He realizado 6 cursos de prevención contraincendios y primeros auxilios con ellos para la empresa en la que trabajo. Coordinación con las diferentes plantas de 10, han ofrecido la formación en Teruel, Ripoll y Badalona, en Alzira también, y todo ha sido muy fluido y con mucha atención hacia nosotros. Sin duda volveremos a contar con ellos para el plan de formación del año que viene.
fernando gomez
fernando gomez
2023-01-17
Una excelente formación, muy completa e interesante. Es imprescindible para las empresas que desean mejorar sus condiciones de trabajo. Recomiendo este curso .
Júlia Larrosa Arcos
Júlia Larrosa Arcos
2022-06-08
Formaciones muy completas e interesantes ¡Definitivamente las recomendaría!
Susana Díaz Gisbert (Susi)
Susana Díaz Gisbert (Susi)
2022-06-06
Escuela de formación en PRL totalmente recomendable, con buenas instalaciones y excelentes profesionales, bien conocedores de la materia en PRL que imparten. Formaciones teòrico-pràcticas amenas y muy interesantes. Los recomiendo totalmente.
Noelia Salvador
Noelia Salvador
2022-06-03
Gran equipo de profesionales! En las formaciones aprendes la importancia que tiene la seguridad en el trabajo y que la prevención es fundamental para evitar accidentes la laborales. Los formadores demuestran su experiencia y gran conocimiento en el temario además de realizar unas formaciones completas, dinámicas y agradables.
Joan Pagès
Joan Pagès
2022-06-02
Tienen unos cursos muy elaborados y los formadores son excelentes. Muy recomendables