Cursos de formació a mida

Curs Bàsic

Necessites una formació adaptada a tu?
Contacta amb nosaltres i t’informarem

  Nom
  Correu electrònic
  Telèfon
  Nom fiscal
  Descripció

  A GEPCO no ens cansem de dir que formar-se en l’àmbit de les emergències, els primers auxilis i com combatre el foc i els incendis és una excel·lent inversió. Aquest discurs cada cop el compren més empreses i equips, ja que les circumstàncies imprevistes que requereixen l’actuació de professionals preparats des del primer minut són, desafortunadament, més freqüents i habituals del que ens agradaria.

  Davant d’aquest escenari, les empreses busquen qui els pot oferir aquesta formació específica pels professionals del seu equip que han de ser els primers en actuar en aquesta mena de situacions. Si llegint això et sents identificat, has de saber que estàs al lloc adequat: a GEPCO comptem amb una àmplia trajectòria formant professionals en prevenció de riscos laborals i en emergències. Amb nosaltres, formaràs el teu equip amb els professionals més preparats.

  Diga’ns què vols, quines són les teves necessitats concretes i mirarem si algun dels nostres cursos estandarditzats hi encaixa. En cas que no sigui així, moldejarem a mida un curs pel teu equip. Sí, ho has llegit bé, t’oferim la possibilitat de preparar formacions a mida contra incendis i en matèria d’emergències.

  Informació bàsica

  DURADA
  4 Hores

  MODALITAT
  Teòrica i pràctica

  AFORAMENT MÀXIM
  15 alumnes

  NIVELL
  Bàsic

  A QUI S'ADREÇA EL CURS?
  A equips de primera intervenció

  ON ES REALITZA EL CURS?
  A les nostres instal·lacions de Sabadell, Madrid, Cadis o, fins i tot, In company (amb unitat mòbil).

  MATERIAL QUE INCLOU EL CURS
  Tot el necessari per poder realitzar el curs en condicions òptimes.

  Amb les formacions a mida contra incendis, primers auxilis i emergències de GEPCO aconseguiràs comptar amb un equip de primera intervenció completament preparat per fer front a qualsevol situació adversa que pugui ocórrer. La seva resposta serà immediata i adequada i això donarà marge a que arribin els equips d’emergència i es puguin fer càrrec de la situació.

  Formar-se a GEPCO és fer-ho amb els professionals més experimentats del sector. El nostre pla formatiu està avalat per bombers experimentats que posen tota la seva experiència i els seus coneixements a l’abast dels alumnes que es formen amb nosaltres.

  Sol·licitar més informació

  Necessites una formació adaptada a tu?
  Contacta amb nosaltres i t’informarem

   Nom
   Correu electrònic
   Telèfon
   Nom fiscal
   Formacions a mida amb un pla formatiu d’allò més ambiciós

   Per a nosaltres, una formació a mida no és sinònim d’un curs menys ambiciós o amb menys contingut, al contrari. Preparar una formació a mida que s’ajusti plenament a les necessitats del client és tot un repte. Treballem amb l’objectiu d’aconseguir un major nivell de conscienciació dels participants sobre els riscos reals i tangibles que tenen en els seus llocs de treball i els possibles mecanismes de resposta que poden implementar amb els mitjans de què disposen.

   Sessions teòriques per refermar els conceptes bàsics

   Els continguts teòrics d’aquestes formacions:

   • Mètodes d’extinció d’incendis actuals
   • La pròpia naturalesa del foc
   • Mitjans de protecció necessaris per enfrontar-s’hi
   • Recursos disponibles per combatre el foc

   Sessions pràctiques per interioritzar els aprenentatges

   Quant a la part pràctica d’aquest curs, es duen a terme les següents activitats sempre sota un control de seguretat estricte:

   • Experimentació d’un incendi real
   • Simulacions de gestió d’incendis
   • Exercicis d’extinció d’incendis

   Formem els membres del teu equip amb un curs 100% a mida

   Confia en la nostra experiència i expertesa formant professionals capaços de bregar amb les situacions d’emergència més exigents. Prepararem un curs a la teva mida, que s’ajusti completament a allò que necessites i a la teva empresa. Serà com si et féssim un vestit a mida.

   Repassarem el pla d’autoprotecció de la teva empresa i els seus punts clau perquè el teu equip el tingui present davant de qualsevol incident desafortunat que pugui ocórrer. No deixarem cap serrell sense tencar perquè en aquestes situacions d’emergència, els petits detalls són summament importants. Deixa a les nostres mans la formació del teu equip de primera intervenció!

   Opinions dels nostres alumnes

   Noemí Romero Vilalta
   Noemí Romero Vilalta
   2024-06-04
   Hoy he tenido el gusto de que viniera Cristobal hacernos una formacion contraincendios en la empresa donde trabajo y ha sido excelente,se nota los años de experiencia del formador en su profesion,ha sido una formacion divertida,muy interesante y muy dinamica,la recomiendo 100%,hasta la proxima Cristobal.
   Núria Balaguer
   Núria Balaguer
   2024-05-15
   Formació ESIS en tres dies. Agraïr a l'equip de monitors (Emili i Cristóbal) la seva dedicació, entrega i motivació. Han aconseguit transmetre de manera clara i entenedora els conceptes que ens havien de transmetre, fet que s'ha pogut observar en les pràctiques. Ara podem entendre una mica més el foc i vetllar per la nostra seguretat i la de les persones que ens envolten. Espectacular la sensació d'estar davant de flamarades tant vives i poder mantenir la calma. Moltes gràcies per la feina que feu, tant de formar com pròpiament la de bombers.
   Ruben Bujer
   Ruben Bujer
   2023-11-25
   Muy contento con la formación, Cristóbal todo un profesional
   Antonio Suárez
   Antonio Suárez
   2023-05-30
   He realizado 6 cursos de prevención contraincendios y primeros auxilios con ellos para la empresa en la que trabajo. Coordinación con las diferentes plantas de 10, han ofrecido la formación en Teruel, Ripoll y Badalona, en Alzira también, y todo ha sido muy fluido y con mucha atención hacia nosotros. Sin duda volveremos a contar con ellos para el plan de formación del año que viene.
   fernando gomez
   fernando gomez
   2023-01-17
   Una excelente formación, muy completa e interesante. Es imprescindible para las empresas que desean mejorar sus condiciones de trabajo. Recomiendo este curso .
   Júlia Larrosa Arcos
   Júlia Larrosa Arcos
   2022-06-08
   Formaciones muy completas e interesantes ¡Definitivamente las recomendaría!
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   2022-06-06
   Escuela de formación en PRL totalmente recomendable, con buenas instalaciones y excelentes profesionales, bien conocedores de la materia en PRL que imparten. Formaciones teòrico-pràcticas amenas y muy interesantes. Los recomiendo totalmente.
   Noelia Salvador
   Noelia Salvador
   2022-06-03
   Gran equipo de profesionales! En las formaciones aprendes la importancia que tiene la seguridad en el trabajo y que la prevención es fundamental para evitar accidentes la laborales. Los formadores demuestran su experiencia y gran conocimiento en el temario además de realizar unas formaciones completas, dinámicas y agradables.
   Joan Pagès
   Joan Pagès
   2022-06-02
   Tienen unos cursos muy elaborados y los formadores son excelentes. Muy recomendables