Curs bàsic risc químic NBQ

Curs Bàsic

Necessites una formació adaptada a tu?
Contacta amb nosaltres i t’informarem

  Nom
  Correu electrònic
  Telèfon
  Nom fiscal
  Descripció

  Que al nostre entorn hi ha una quantitat enorme d’agents químics, biològics i nuclears que fora de control poden esdevenir un risc per a la nostra salut no és cap secret. Per aquest motiu, des de GEPCO impulsem aquest curs bàsic de risc químic, un curs que ofereix als alumnes les claus bàsiques i necessàries per complir amb la legislació vigent en matèria de seguretat.

  Durant les hores en què s’imparteix el curs, oferim als alumnes una completa formació que els proporciona la capacitat d’identificar els riscos químics existents en una determinada situació, identificar els productes als quals estan exposats, controlar el risc, mesurar els valors d’exposició, saber quins equips de protecció s’han de fer servir en cada cas, reconèixer i completar la fitxa de seguretat i manipulació d’agents i implementar un pla d’actuació d’emergències efectiu.

  A més a més, també tenen l’oportunitat de posar en pràctica tota la teoria que se’ls explica, ja que disposem d’espais de simulació en els quals simulem alliberaments d’agents químics i biològics de manera totalment controlada. Amb aquesta completa formació que oferim des de GEPCO amb el curs bàsic de risc químic garantim als nostres alumnes que seran capaços de respondre amb seguretat i efectivitat.

  Informació bàsica

  DURADA
  6 Hores

  MODALITAT
  Teòrica i pràctica

  AFORAMENT MÀXIM
  15 alumnes

  NIVELL
  Bàsic

  A QUI S'ADREÇA EL CURS?
  A equips de primera i segona intervenció

  ON ES REALITZA EL CURS?
  A les nostres instal·lacions de Sabadell; Madrid o, fins i tot, In company (amb unitat mòbil).

  MATERIAL QUE INCLOU EL CURS
  Maniquí de RCP adult i pediàtric, simulador per a Heimlich, protectors bucals, desfibril·lador Trainning i manual de formació.

  En aquest curs bàsic de risc químic de GEPCO, pretenem oferir als alumnes les eines necessàries i imprescindibles perquè siguin capaços d’afrontar amb garanties qualsevol situació que es pugui considerar de risc químic NRBQ. Aquestes sigles fan referència a les substàncies d’origen nuclear, radiològic, biològic o químic que poden suposar un risc, sigui en major o menor mesura, per a la integritat física de les persones.

  La temàtica que s’imparteix en aquest curs bàsic de risc químic està estructurada pensant en què els alumnes siguin capaços de conèixer els procediments de seguretat necessaris que cal implementar en cada un dels supòsits. Han de tenir els coneixements oportuns per identificar de quina mena de situació d’emergència es tracta, equipar-se amb els equips de protecció individual necessaris i activar els protocols de seguretat pertinents. Protegir-se per poder protegir els altres: aquesta és la premissa.

  Sol·licitar més informació

  Necessites una formació adaptada a tu?
  Contacta amb nosaltres i t’informarem

   Nom
   Correu electrònic
   Telèfon
   Nom fiscal
   Combinació de teoria i pràctica: més important que mai

   Les situacions d’emergència que es poden catalogar com a situacions de risc químic NRBQ poden ser de naturalesa molt diferent. És per això, que resulta imprescindible que aquells professionals que han d’actuar en aquests casos coneguin a la perfecció com han de procedir en cada un d’ells sense que això suposi cap obstacle per a la seva pròpia integritat ni per a la de les persones que es troben immerses en aquesta situació.

   Part teòrica del curs bàsic de risc químic

   Els continguts que integren la part teòrica d’aquest curs bàsic de risc químic són:

   • Introducció al pla d’emergència i organització operativa.
   • Normativa i marc legal vigent.
   • Anàlisi dels riscos en el lloc de treball.
   • Control de zones, logística i gestió del residu.
   • Ús dels equips de protecció individual i treball.

   Part pràctica del curs bàsic de risc químic

   Quant a la part pràctica d’aquest curs, es realitzen exercicis com:

   • Control de la zona i coordinació de l’emergència
   • Ús d’Equips de protecció individual.
   • Operativa de la descontaminació.
   • Control i gestió de fugues.
   • Control i gestió de residus.

   A què esperes per convertir-te en alumne del curs bàsic de risc químic?

   El nostre compromís amb la formació en matèria de seguretat i prevenció de riscos laborals és completament ferm i insubornable. Som coneixedors de la realitat empresarial del nostre voltant i veiem que els sectors industrials, químics, energètics i científics estan creixent de manera sostinguda al llarg dels darrers anys. Els riscos intrínsecs d’aquests sectors són molt diferents als que es poden trobar en altres àmbits i per aquest motiu, des de GEPCO vam decidir impulsar una formació nova i específica per donar resposta a les necessitats de seguretat existents en aquests àmbits.

   El curs bàsic de risc químic neix precisament per fer front a les emergències relacionades amb agents químics, nuclears i biològics. És una formació impulsada per donar resposta a nous problemes de noves indústries. Si et vols convertir en un d’aquests professionals preparats pels reptes d’avui i del demà, sense cap mena de dubte has d’invertir el teu temps en fer aquest curs. Si no vols que les noves emergències t’agafin desprevingut, aquest és el teu curs.

   Opinions dels nostres alumnes

   Noemí Romero Vilalta
   Noemí Romero Vilalta
   Hoy he tenido el gusto de que viniera Cristobal hacernos una formacion contraincendios en la empresa donde trabajo y ha sido excelente,se nota los años de experiencia del formador en su profesion,ha sido una formacion divertida,muy interesante y muy dinamica,la recomiendo 100%,hasta la proxima Cristobal.
   Núria Balaguer
   Núria Balaguer
   Formació ESIS en tres dies. Agraïr a l'equip de monitors (Emili i Cristóbal) la seva dedicació, entrega i motivació. Han aconseguit transmetre de manera clara i entenedora els conceptes que ens havien de transmetre, fet que s'ha pogut observar en les pràctiques. Ara podem entendre una mica més el foc i vetllar per la nostra seguretat i la de les persones que ens envolten. Espectacular la sensació d'estar davant de flamarades tant vives i poder mantenir la calma. Moltes gràcies per la feina que feu, tant de formar com pròpiament la de bombers.
   Ruben Bujer
   Ruben Bujer
   Muy contento con la formación, Cristóbal todo un profesional
   Antonio Suárez
   Antonio Suárez
   He realizado 6 cursos de prevención contraincendios y primeros auxilios con ellos para la empresa en la que trabajo. Coordinación con las diferentes plantas de 10, han ofrecido la formación en Teruel, Ripoll y Badalona, en Alzira también, y todo ha sido muy fluido y con mucha atención hacia nosotros. Sin duda volveremos a contar con ellos para el plan de formación del año que viene.
   fernando gomez
   fernando gomez
   Una excelente formación, muy completa e interesante. Es imprescindible para las empresas que desean mejorar sus condiciones de trabajo. Recomiendo este curso .
   Júlia Larrosa Arcos
   Júlia Larrosa Arcos
   Formaciones muy completas e interesantes ¡Definitivamente las recomendaría!
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   Escuela de formación en PRL totalmente recomendable, con buenas instalaciones y excelentes profesionales, bien conocedores de la materia en PRL que imparten. Formaciones teòrico-pràcticas amenas y muy interesantes. Los recomiendo totalmente.
   Noelia Salvador
   Noelia Salvador
   Gran equipo de profesionales! En las formaciones aprendes la importancia que tiene la seguridad en el trabajo y que la prevención es fundamental para evitar accidentes la laborales. Los formadores demuestran su experiencia y gran conocimiento en el temario además de realizar unas formaciones completas, dinámicas y agradables.
   Joan Pagès
   Joan Pagès
   Tienen unos cursos muy elaborados y los formadores son excelentes. Muy recomendables