Curs Equip de Respiració Autònom (ERA)

Curs Bàsic

Necessites una formació adaptada a tu?
Contacta amb nosaltres i t’informarem

  Nom
  Correu electrònic
  Telèfon
  Nom fiscal
  Descripció

  Aquells alumnes que aposten per realitzar el curs d’Equips de Respiració Autònoma de GEPCO, escullen una formació que els permet fer front a potencials situacions que passen a la vida real per posar en pràctica els coneixements apresos. Apostar per aquesta formació és escollir un programa formatiu complet i transversal, dissenyat per professionals del sector que saben exactament quines necessitats hi ha, quins casos reals es troben en el seu dia a dia i quins coneixements ha de tenir interioritzats un professional solvent.

  Estem convençuts que en el teu entorn pots trobar algun cas, o almenys el coneixes, en què hi hagi hagut una situació d’emergència amb foc, gas o alliberament de substàncies nocives per a la salut. El denominador comú d’aquests tres escenaris és que han d’actuar professionals qualificats per resoldre les situacions de risc que es generen i minimitzar els danys humans i materials ocasionats.

  Tots aquests professionals han d’anar equipats amb equips de respiració autònoma per endinsar-se en aquestes situacions que hem descrit. Aquests ERA els garanteixen que podran seguir respirant aire en bones condicions sense que la toxicitat de l’entorn els afecti. En el curs d’Equips de Respiració Autònoma de GEPCO t’ensenyarem com els ha de fer servir i manipular perquè els ERA es converteixin en un magnífic aliat en les teves tasques com a professional d’emergències.

  Informació bàsica

  DURADA
  4 Hores

  MODALITAT
  Teòrica i pràctica

  AFORAMENT MÀXIM
  15 alumnes

  NIVELL
  Bàsic

  A QUI S'ADREÇA EL CURS?
  A tot el personal que accedeix a una atmosfera de risc.

  ON ES REALITZA EL CURS?
  A les nostres instal·lacions de Sabadell, Madrid, Cadis o, fins i tot, In company (amb unitat mòbil).

  MATERIAL QUE INCLOU EL CURS
  Equips ERA, casa de fum, ninot Dummy i mànegues.

  Aquest curs d’Equips de Respiració Autònoma (ERA) ha estat ideat i estructurat per capacitar els alumnes perquè puguin conèixer els diferents equips i metodologies de treball amb la utilització d’aquests equips ERA. És una formació molt concreta i específica que es pot complementar sense cap mena de problema amb altres formacions en emergències de GEPCO.

  Fer servir correctament els equips de respiració autònoma és essencial per a aquells equips de primera i segona intervenció que hagin d’actuar en situacions d’emergència amb foc o bé en circumstàncies en què hi hagi algun agent tòxic a l’aire que faci necessari protegir les vies respiratòries.

  Sol·licitar més informació

  Necessites una formació adaptada a tu?
  Contacta amb nosaltres i t’informarem

   Nom
   Correu electrònic
   Telèfon
   Nom fiscal
   Directrius teòriques i aplicacions pràctiques en el curs d’Equips de Respiració Autònoma

   En el mercat existeixen diferents equips de respiració autònoma i a GEPCO oferim aquest curs perquè els professionals siguin capaços de fer-los servir de manera eficaç i eficient en situacions d’emergència. No serveix de res disposar de mitjans d’extinció d’incendis i d’equips de respiració autònoma si les persones que els han de fer servir no saben ni per on començar. En les situacions d’emergència que tenen lloc a les empreses és més freqüent del que creiem haver de fer servir aquesta mena d’equips i des de GEPCO et podem ensenyar com has de fer-ho.

   Sessions teòriques del curs d’Equips de Respiració Autònoma

   Els continguts teòrics d’aquest curs d’equips de respiració autònoma (ERA):

   • Quan s’ha de fer servir l’ERA
   • Qui ha de fer servir l’ERA
   • Tipus d’ERA existents en el mercat
   • Com s’ha de fer servir l’ERA de manera eficaç

   Sessions pràctiques del curs d’Equips de Respiració Autònoma de GEPCO

   Quant a la part pràctica d’aquest curs, es duen a terme les següents activitats:

   • Muntatge de l’equip
   • Revisió de les diferents parts
   • Utilització de l’equip ERA

   Converteix-te en un professional en equips ERA de la mà de GEPCO

   El curs d’Equips de Respiració Autònoma de GEPCO és la millor opció per convertir-se en un expert en equips ERA. Amb les nostres pràctiques en entorns simulats, podràs posar a prova tot el coneixement que has adquirit en les sessions teòriques i corregir els teus errors sense posar-te en perill ni perjudicar cap possible víctima. Garantir la seguretat dels nostres alumnes sense haver de renunciar ni un bri al realisme en les pràctiques és un dels nostres trets distintius.

   Si decideixes formar-te amb nosaltres, no només t’ensenyarem com muntar i col·locar els ERA, sinó que també aprendràs com s’ha de recórrer un espai sense visibilitat a causa del fum, com localitzar i controlar les fuites de gas en entorns de feina i com procedir per localitzar i evacuar persones en un entorn tancat. Com pots veure, des de GEPCO t’oferim una formació completa i transversal que t’aproparà al teu objectiu de convertir-te en tot un professional de les emergències.

   Opinions dels nostres alumnes

   Noemí Romero Vilalta
   Noemí Romero Vilalta
   2024-06-04
   Hoy he tenido el gusto de que viniera Cristobal hacernos una formacion contraincendios en la empresa donde trabajo y ha sido excelente,se nota los años de experiencia del formador en su profesion,ha sido una formacion divertida,muy interesante y muy dinamica,la recomiendo 100%,hasta la proxima Cristobal.
   Núria Balaguer
   Núria Balaguer
   2024-05-15
   Formació ESIS en tres dies. Agraïr a l'equip de monitors (Emili i Cristóbal) la seva dedicació, entrega i motivació. Han aconseguit transmetre de manera clara i entenedora els conceptes que ens havien de transmetre, fet que s'ha pogut observar en les pràctiques. Ara podem entendre una mica més el foc i vetllar per la nostra seguretat i la de les persones que ens envolten. Espectacular la sensació d'estar davant de flamarades tant vives i poder mantenir la calma. Moltes gràcies per la feina que feu, tant de formar com pròpiament la de bombers.
   Ruben Bujer
   Ruben Bujer
   2023-11-25
   Muy contento con la formación, Cristóbal todo un profesional
   Antonio Suárez
   Antonio Suárez
   2023-05-30
   He realizado 6 cursos de prevención contraincendios y primeros auxilios con ellos para la empresa en la que trabajo. Coordinación con las diferentes plantas de 10, han ofrecido la formación en Teruel, Ripoll y Badalona, en Alzira también, y todo ha sido muy fluido y con mucha atención hacia nosotros. Sin duda volveremos a contar con ellos para el plan de formación del año que viene.
   fernando gomez
   fernando gomez
   2023-01-17
   Una excelente formación, muy completa e interesante. Es imprescindible para las empresas que desean mejorar sus condiciones de trabajo. Recomiendo este curso .
   Júlia Larrosa Arcos
   Júlia Larrosa Arcos
   2022-06-08
   Formaciones muy completas e interesantes ¡Definitivamente las recomendaría!
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   2022-06-06
   Escuela de formación en PRL totalmente recomendable, con buenas instalaciones y excelentes profesionales, bien conocedores de la materia en PRL que imparten. Formaciones teòrico-pràcticas amenas y muy interesantes. Los recomiendo totalmente.
   Noelia Salvador
   Noelia Salvador
   2022-06-03
   Gran equipo de profesionales! En las formaciones aprendes la importancia que tiene la seguridad en el trabajo y que la prevención es fundamental para evitar accidentes la laborales. Los formadores demuestran su experiencia y gran conocimiento en el temario además de realizar unas formaciones completas, dinámicas y agradables.
   Joan Pagès
   Joan Pagès
   2022-06-02
   Tienen unos cursos muy elaborados y los formadores son excelentes. Muy recomendables