Nosaltres

Més de 10 anys formant

A GEPCO fa més de 15 anys que implantem formacions tècniques en PRL

GEPCO Formación forma part de GEPGROUP, una empresa líder en la gestió i formació en emergències. La nostra dilatada trajectòria oferint solucions de prevenció, consultoria en extinció d’incendis i emergències en general ens converteix en un bon aliat per a aquelles empreses que volen apostar per la formació dels seus equips perquè siguin capaços de reaccionar de manera eficaç i eficient davant de situacions d’emergència. 

El nostre objectiu és molt clar: salvar vides davant de qualsevol imprevist o circumstància que pugui suposar un perill per a la integritat de les persones. Ens esforcem cada dia per ser referents, per ser la consultoria útil que aporta solucions, per anar un pas per davant i anticipar-nos a les necessitats existents. La innovació constant ens permet establir uns estàndards de seguretat alts i ens obliga a ser exigents amb nosaltres mateixos.

Proporcionem eines per generar seguretat a individus i organitzacions

  • El compromís de GEPCO Formación amb la seguretat és màxim. Fomentem la cultura de la seguretat en tot allò que fem i intentem inculcar-la als nostres alumnes.

  • Treballem incansablement per oferir les millors formacions. Educar i capacitar per empoderar les persones perquè siguin capaces d’enfrontar-se a situacions d’emergència sabent què fan.

  • Comptem amb un equip de formadors professionals amb una llarga trajectòria en els seus respectius àmbits. Els alumnes de GEPCO aprenen de la mà dels millors.

  • Apostem pel treball en equip. Fomentem un ambient de treball en el qual les sinèrgies entre els membres de l’equip són essencials perquè compartir coneixements i experiències ens enriqueix i ens permet aconseguir uns resultats excepcionals.

Confia en GEPCO Formación per preparar el teu equip

Si per a tu la seguretat també és important i estàs convençut que formar el teu equip és la millor inversió, t’animem a que confiïs en GEPCO. Comptem amb un llarg llistat de clients satisfets i múltiples empreses que compten amb nosaltres per a totes les formacions en emergències i en prevenció de riscos laborals que duen a terme els seus equips.

Amb la seguretat no s’hi juga i dedicar temps i recursos a formar-se en aquest àmbit sempre és una bona opció. Saber què s’ha de fer a cada moment en situacions d’emergència és bàsic per minimitzar els danys materials i humans. Moltes situacions desgraciadament es podrien haver evitat amb les nostres formacions i, per aquest motiu, t’animem a que escullis les formacions en emergències de GEPCO.