Curs pack emergències – extinció d’incendis bàsic i primers auxilis

Curs Bàsic

Descripció

El curs pack emergències en extinció d’incendis bàsic i primers auxilis és el que t’ofereix les eines i coneixements necessaris per estabilitzar qualsevol situació d’emergència minimitzant els danys materials i humans. Al llarg de la dilatada trajectòria de GEPCO en el sector de la formació en emergències, ens hem adonat de com de necessària era l’existència d’un curs d’aquestes característiques i ara el posem al teu abast.

La combinació d’ambdues disciplines, l’extinció d’incendis i els primers auxilis, és en moltes ocasions imprescindible per respondre de manera efectiva i eficient davant d’aquelles situacions en les quals hi ha vides humanes implicades en els incendis. En molts d’aquests casos, la vida de les víctimes depèn de la ràpida actuació dels professionals que intervenen en l’extinció, que són qui ha d’estabilitzar-les per tal de salvar-los la vida abans que arribin els equips mèdics especialitzats.

Per aquest motiu, des de GEPCO oferim el curs pack emergències: extinció d’incendis bàsica i primers auxilis, per oferir una formació multidisciplinària que permeti comptar amb professionals capaços de donar resposta a situacions en les quals es necessiti simultàniament extingir incendis i oferir atenció sanitària amb òptimes garanties. Amb el nostre curs, podràs ser aquest professional que actua de manera ràpida i eficaç, que minimitza riscos i salva vides.

Informació bàsica

DURADA
6 Hores

MODALITAT
Teòrica i pràctica

AFORAMENT MÀXIM
15 alumnes

NIVELL
Bàsic

A QUI S'ADREÇA EL CURS?
A equips de primera intervenció i equips de primers auxilis

ON ES REALITZA EL CURS?
A les nostres instal·lacions de Sabadell, Madrid, Cadis o, fins i tot, In company (amb unitat mòbil.

MATERIAL QUE INCLOU EL CURS
Maniquí de RCP adult i pediàtric, simulador per a Heimlich, protectors bucals, desfibril·lador trainning i manual de formació.

Preu de les formacions en obert: 180,00 

Des de GEPCO plantegem aquest curs en un format de grup reduït per garantir la màxima qualitat en la part pràctica de la formació. Que els participants tinguin l’oportunitat de practicar i executar les diferents tècniques i maniobres que se’ls expliquen a la part teòrica, des del nostre punt de vista, és essencial.

Els participants que realitzin el urs pack emergències: extinció d’incendis bàsic i primers auxilis tindran al seu abast tot el material necessari per poder posar en pràctica els coneixements que adquireixen. A més a més, també rebran un manual de formació que es podran endur a casa per tenir-lo sempre a mà en cas que els sorgeixi qualsevol dubte.

Formació teòrica i pràctica: aprenentatge complet i multidisciplinar

L’experiència ens ha demostrat que la combinació de formació teòrica i formació pràctica és la millor garantia d’uns aprenentatges interioritzats i de la capacitat adquirida de poder-los posar en pràctica. Per aquest motiu, a GEPCO plantegem aquest curs pack emergències: extinció d’incendis i primers auxilis en un format que combina la part teòrica amb l’aplicació pràctica. Tot allò que t’expliquem en les sessions teòriques ho podràs posar en pràctica al mateix curs.

Part teòrica del curs pack emergències: extinció d’incendis i primers auxilis

La part teòrica corresponent a l’extinció d’incendis inclou:

 • Introducció al plan d’emergències
 • Activació i organització operativa
 • introducció a la naturalesa del foc
 • Mètodes d’extinció existents i quan s’ha d’utilitzar cada un

Quant a la part teòrica de primers auxilis:

 • Principis generals dels primers auxilis
 • Valoració de la víctima en funció dels signes i símptomes que presenta
 • Atenció primària a la víctima
 • Tècniques de reanimació
 • Prevenir. Actuar. Socórrer.

Part pràctica del curso pack emergències: extinció d’incendis i primers auxilis

La part pràctica corresponent a l’extinció d’incendis inclou:

 • Manipulació segura dels extintors en situacions de simulació d’incendis reals.
 • Seguretat en ambients amb foc.
 • Progressió i atac d’un incendi en una simulació realista.
 • Aplicació de tècniques amb extintors i foc real.

La part pràctica corresponent als primers auxilis inclou:

 • Actuació i tècniques de OVACE.
 • Posició lateral de seguretat.
 • Reanimació cardiopulmonar.
 • Manipulació i utilització del DEA (contingut opcional).

Contacta amb GEPCO si estàs interessat en el Curs pack emergències: extinció d’incendis bàsic i primers auxilis

A GEPCO ens caracteritzem per tenir una forta vocació de formació i per aquest motiu, oferim el nostre Curs pack emergències: extinció d’incendis bàsic i primers auxilis a tots els particulars i empreses que el sol·licitin, sigui quina sigui la seva ubicació geogràfica dins el país. A banda de comptar amb unes instal·lacions perfectament equipades a Sabadell i la resta de seus de GEPCO a la península, també tenim sis unitats mòbils que es poden desplaçar on faci falta per dur a terme els cursos amb plenes garanties.

Si vols ampliar els teus coneixements sobre extinció d’incendis amb una mica d’atenció sanitària o bé et vols endinsar en el món de les emergències amb una formació multidisciplinar que potenciï diverses facetes professionals, a GEPCO tenim el curs que necessites. Estàs a un pas de convertir-te en el professional que t’agradaria que t’ajudés en cas d’emergència.

Opinions dels nostres alumnes

Noemí Romero Vilalta
Noemí Romero Vilalta
2024-06-04
Hoy he tenido el gusto de que viniera Cristobal hacernos una formacion contraincendios en la empresa donde trabajo y ha sido excelente,se nota los años de experiencia del formador en su profesion,ha sido una formacion divertida,muy interesante y muy dinamica,la recomiendo 100%,hasta la proxima Cristobal.
Núria Balaguer
Núria Balaguer
2024-05-15
Formació ESIS en tres dies. Agraïr a l'equip de monitors (Emili i Cristóbal) la seva dedicació, entrega i motivació. Han aconseguit transmetre de manera clara i entenedora els conceptes que ens havien de transmetre, fet que s'ha pogut observar en les pràctiques. Ara podem entendre una mica més el foc i vetllar per la nostra seguretat i la de les persones que ens envolten. Espectacular la sensació d'estar davant de flamarades tant vives i poder mantenir la calma. Moltes gràcies per la feina que feu, tant de formar com pròpiament la de bombers.
Ruben Bujer
Ruben Bujer
2023-11-25
Muy contento con la formación, Cristóbal todo un profesional
Antonio Suárez
Antonio Suárez
2023-05-30
He realizado 6 cursos de prevención contraincendios y primeros auxilios con ellos para la empresa en la que trabajo. Coordinación con las diferentes plantas de 10, han ofrecido la formación en Teruel, Ripoll y Badalona, en Alzira también, y todo ha sido muy fluido y con mucha atención hacia nosotros. Sin duda volveremos a contar con ellos para el plan de formación del año que viene.
fernando gomez
fernando gomez
2023-01-17
Una excelente formación, muy completa e interesante. Es imprescindible para las empresas que desean mejorar sus condiciones de trabajo. Recomiendo este curso .
Júlia Larrosa Arcos
Júlia Larrosa Arcos
2022-06-08
Formaciones muy completas e interesantes ¡Definitivamente las recomendaría!
Susana Díaz Gisbert (Susi)
Susana Díaz Gisbert (Susi)
2022-06-06
Escuela de formación en PRL totalmente recomendable, con buenas instalaciones y excelentes profesionales, bien conocedores de la materia en PRL que imparten. Formaciones teòrico-pràcticas amenas y muy interesantes. Los recomiendo totalmente.
Noelia Salvador
Noelia Salvador
2022-06-03
Gran equipo de profesionales! En las formaciones aprendes la importancia que tiene la seguridad en el trabajo y que la prevención es fundamental para evitar accidentes la laborales. Los formadores demuestran su experiencia y gran conocimiento en el temario además de realizar unas formaciones completas, dinámicas y agradables.
Joan Pagès
Joan Pagès
2022-06-02
Tienen unos cursos muy elaborados y los formadores son excelentes. Muy recomendables