Curs especialitzat TELCO

Curs Bàsic

Necessites una formació adaptada a tu?
Contacta amb nosaltres i t’informarem

  Nom
  Correu electrònic
  Telèfon
  Nom fiscal
  Descripció

  El curs especialitzat TELCO de GEPCO pretén humilment ajudar a evitar danys materials i físics, tant als propis treballadors del sector de les telecomunicacions com a tercers. Disposar d’aquests coneixements és summament important per a la seguretat i el benestar dels operaris i a GEPCO oferim la formació perfecta per adquirir i interioritzar aquests coneixements.

  Aquest curs s’imparteix al nostre centre de formació, que precisament ha estat homologat per AENOR Internacional, una entitat de reconegut prestigi que treballa per contribuir a millorar la qualitat i la competitivitat de les empreses. Això significa que comptem amb els millors mitjans i recursos per oferir una formació de gran qualitat. Per tant, escollir GEPCO per formar-se en PRL en el sector de les telecomunicacions és tot un encert perquè és confiar en els experts en la matèria.

  Informació bàsica

  DURADA
  6 Hores

  MODALITAT
  Teòrica i pràctica

  AFORAMENT MÀXIM
  8 alumnes

  NIVELL
  Bàsic

  A QUI S'ADREÇA EL CURS?
  A professionals del sector de les telecomunicacions

  ON ES REALITZA EL CURS?
  A les nostres instal·lacions de Sabadell i Madrid

  MATERIAL QUE INCLOU EL CURS
  Tot el necessari per poder realitzar la part teòrica de la formació

  El curs especialitzat TELCO de GEPCO va ser dissenyat per donar resposta a una de les necessitats imperants que existia en el sector de les telecomunicacions (TELCO), que es tracta d’un sector que exigeix una formació acreditada i homologada per poder garantir la seguretat dels operaris en les seves diferents actuacions. Aquesta formació pretén ajudar a evitar danys materials i físics i és imprescindible per a la seguretat i el benestar dels treballadors.

  El mes de juliol de 2018 les empreses i operadores del sector de les telecomunicacions van arribar a un acord entre elles per acceptar un estàndard comú sobre la prevenció de riscos laborals. Aquest estàndard és exigible a totes les empreses i professionals del sector i el curs especialitzat TELCO de GEPCO està homologat i compleix amb aquests estàndards. Per tant, si treballes al sector de les telecomunicacions, sigui per compte propi o aliè, aquest curs és imprescindible per a tu i per a la teva seguretat.

  Sol·licitar més informació

  Necessites una formació adaptada a tu?
  Contacta amb nosaltres i t’informarem

   Nom
   Correu electrònic
   Telèfon
   Nom fiscal
   Formació líder en el sector de les telecomunicacions

   Ser exigents amb nosaltres mateixos en tot allò que fem i voler millorar dia rere dia ens ha convertit en referència per a aquelles empreses de telecomunicacions que volen formar els seus operaris en la nova normativa estàndard sobre prevenció de riscos laborals. El nostre curs especialitzat TELCO és exactament el que busquen i els alumnes que el cursen acaben molt satisfets.

   Seguint el nostre format habitual, el curs està dividit en dues parts: una primera part teòrica en què s’aborden els conceptes bàsics principals i una segona part pràctica en què es pot escollir especialitat per ajustar-se encara més a les necessitats concretes i reals de l’operari que realitza el curs.

   Continguts teòrics del curs especialitzat en TELCO

   La temàtica que s’imparteix en la part teòrica d’aquest curs especialitzat TELCO aborda aquests aspectes fonamentals:

   • Definició de les feines
   • Tècniques preventives específiques:
   • Avaluació de riscos i pla de seguretat i salut
   • Proteccions col·lectives (col·locació, usos, obligacions i manteniment)
   • Proteccions individuals (col·locació, usos, obligacions i manteniment)
   • Risc elèctric
   • Caiguda de persones al mateix nivell
   • Caiguda de persones a diferent nivell
   • Espais confinats
   • Riscos de proteccions de partícules, cops i talls
   • Riscos biològics
   • Riscos químics
   • Il·luminació, soroll, vibracions, condicions climatològiques
   • Radiacions no ionitzants (camps electromagnètics en telefonia mòbil)
   • Tasques de fusionat de fibra òptica
   • Tasques en sales d’equips
   • Manipulació manual de càrregues
   • Treballs a la via pública i seguretat vial
   • Consignes d’actuació davant d’emergències i accidents
   • Protocol PAS

   Part pràctica del curs especialitzat TELCO

   Amb el nostre curs els alumnes aprenen a identificar l’origen i les causes dels riscos associats a la seva feina. A partir d’aquí i basant-se en els coneixements adquirits sobre la normativa, pretenem que prenguin les mesures de prevenció necessàries per desenvolupar la seva activitat TELCO amb plena seguretat.

   A GEPCO tindràs els millors professionals del sector ensenyant-te com pots protegir-te a la feina

   Aquest curs especialitzat TELCO garanteix als professionals que s’hi inscriuen una formació bàsica en PRL orientada específicament al sector TELCO. Des de la identificació de l’origen i les causes dels diferents riscos amb què es poden trobar, fins a la presa de mesures preventives necessàries per poder desenvolupar amb garanties la seva feina. Amb aquest curs abordarem tot allò que necessites per poder treballar sense córrer cap risc.

   A GEPCO ens enorgulleix poder afirmar que som una empresa de formació en riscos laborals de referència pel sector de les telecomunicacions. Ser un referent formatiu és un honor, però també implica molt esforç per aconseguir l’excel·lència en aquells cursos que oferim: buscar el millor contingut, els millors professors i garantir una qualitat òptima d’aprenentatge dels alumnes.

   Opinions dels nostres alumnes

   Noemí Romero Vilalta
   Noemí Romero Vilalta
   2024-06-04
   Hoy he tenido el gusto de que viniera Cristobal hacernos una formacion contraincendios en la empresa donde trabajo y ha sido excelente,se nota los años de experiencia del formador en su profesion,ha sido una formacion divertida,muy interesante y muy dinamica,la recomiendo 100%,hasta la proxima Cristobal.
   Núria Balaguer
   Núria Balaguer
   2024-05-15
   Formació ESIS en tres dies. Agraïr a l'equip de monitors (Emili i Cristóbal) la seva dedicació, entrega i motivació. Han aconseguit transmetre de manera clara i entenedora els conceptes que ens havien de transmetre, fet que s'ha pogut observar en les pràctiques. Ara podem entendre una mica més el foc i vetllar per la nostra seguretat i la de les persones que ens envolten. Espectacular la sensació d'estar davant de flamarades tant vives i poder mantenir la calma. Moltes gràcies per la feina que feu, tant de formar com pròpiament la de bombers.
   Ruben Bujer
   Ruben Bujer
   2023-11-25
   Muy contento con la formación, Cristóbal todo un profesional
   Antonio Suárez
   Antonio Suárez
   2023-05-30
   He realizado 6 cursos de prevención contraincendios y primeros auxilios con ellos para la empresa en la que trabajo. Coordinación con las diferentes plantas de 10, han ofrecido la formación en Teruel, Ripoll y Badalona, en Alzira también, y todo ha sido muy fluido y con mucha atención hacia nosotros. Sin duda volveremos a contar con ellos para el plan de formación del año que viene.
   fernando gomez
   fernando gomez
   2023-01-17
   Una excelente formación, muy completa e interesante. Es imprescindible para las empresas que desean mejorar sus condiciones de trabajo. Recomiendo este curso .
   Júlia Larrosa Arcos
   Júlia Larrosa Arcos
   2022-06-08
   Formaciones muy completas e interesantes ¡Definitivamente las recomendaría!
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   2022-06-06
   Escuela de formación en PRL totalmente recomendable, con buenas instalaciones y excelentes profesionales, bien conocedores de la materia en PRL que imparten. Formaciones teòrico-pràcticas amenas y muy interesantes. Los recomiendo totalmente.
   Noelia Salvador
   Noelia Salvador
   2022-06-03
   Gran equipo de profesionales! En las formaciones aprendes la importancia que tiene la seguridad en el trabajo y que la prevención es fundamental para evitar accidentes la laborales. Los formadores demuestran su experiencia y gran conocimiento en el temario además de realizar unas formaciones completas, dinámicas y agradables.
   Joan Pagès
   Joan Pagès
   2022-06-02
   Tienen unos cursos muy elaborados y los formadores son excelentes. Muy recomendables