Curs avançat d’extinció d’incendis

Curs Avançat

Necessites una formació adaptada a tu?
Contacta amb nosaltres i t’informarem

  Nom
  Correu electrònic
  Telèfon
  Nom fiscal
  Descripció

  Realitzar el curs avançat d’extinció d’incendis que oferim a GEPCO és una excel·lent opció. Així ho indiquen les dades de l’Informe anual d'accidents laborals a Espanya del 2022, que mostren que es podrien haver evitat el 61,9% de les morts en entorns laborals si s’hagués comptat amb una formació òptima en incendis i primers auxilis que hagués permès intervenir de manera eficaç. Aquesta xifra és esfereïdora i pensar que amb una de les nostres formacions es podria reduir de manera tan significativa ens anima a millorar i a continuar oferint els nostres cursos.

  Des de GEPCO oferim aquesta formació amb la mirada posada en aconseguir que els alumnes que la duen a terme siguin capaços d’identificar amb quins mitjans compten per combatre el foc i també de saber com han de fer-los servir a cada moment. El curs avançat d’extinció d’incendis ofereix els coneixements necessaris per agafar el control en les situacions de risc i emergències amb foc.

  Si la gestió de situacions d’emergència en què els incendis tenen un paper protagonista sempre t’han cridat l’atenció i t’agradaria aprendre com pots actuar quan succeeixen i com pots ser de gran ajuda a les persones que s’hi veuen implicades, sense cap mena de dubte que el curs avançat d’extinció d’incendis et serà d’allò més útil.

  Informació bàsica

  DURADA
  6 Hores

  MODALITAT
  Teòrica i pràctica

  AFORAMENT MÀXIM
  15 alumnes

  NIVELL
  Avançat

  A QUI S'ADREÇA EL CURS?
  A equips de segona intervenció

  ON ES REALITZA EL CURS?
  A les nostres instal·lacions de Sabadell, Madrid, Cadis o, fins i tot, In company (amb unitat mòbil).

  MATERIAL QUE INCLOU EL CURS
  Extintors d’aigua, extintors de CO2, safata de foc, roba ignífuga, casc i guants.

  L’aposta de GEPCO per les formacions en grups reduits de fins a 15 persones és una aposta per la qualitat formativa i per les sessions pràctiques en què els alumnes poden experimentar en primera persona diferents situacions on haurien d’intervenir. En el cas del urs avançat d’extinció d’incendis, considerem essencial que els alumnes puguin exercir i practicar les tècniques i maniobres per controlar els incendis que s’exposen a la part teòrica.

  El nostre curs avançat en extinció d’incendis és la formació més completa en aquest àmbit que existeix actualment al mercat. A GEPCO comptem amb el know-how necessari per impartir aquesta formació, ja que els professors que imparteixen les sessions teòriques i pràctiques són bombers professionals de reconegut prestigi. A més a més, aquests docents tenen l’experiència necessària per poder adaptar la formació a la mida i al sector de les empreses i professionals que acudeixen a GEPCO per formar-se.

  Sol·licitar més informació

  Necessites una formació adaptada a tu?
  Contacta amb nosaltres i t’informarem

   Nom
   Correu electrònic
   Telèfon
   Nom fiscal
   La fórmula que combina teoria i pràctica és sinònim d’aprenentatge exitós

   El curs avançat d’extinció d’incendis de GEPCO té com a objectiu principal assegurar-se que els alumnes adquireixen els coneixements necessaris per poder respondre davant de qualsevol situació d’emergència ocasionada pel foc. Capacitar els equips de segona intervenció en situacions de foc perquè coneguin les tècniques i maniobres ideals per al control d’incendis en fases no inicials requereix d’una expertesa considerable, com la que et podem oferir i garantir des de GEPCO.

   Part teòrica del curs avançat d’extinció d’incendis

   La part teòrica del curs avançat d’extinció d’incendis inclou:

   • Introducció al pla d’emergències
   • Activació i organització operativa
   • Introducció a la naturalesa del foc
   • Els agents extintors i el seu camp d’aplicació
   • Mètodes d’extinció d’incendis actuals
   • Característiques d’un incendi avançat
   • Seguretat en incendis d’interior
   • Mitjans de protecció imprescindibles per fer front al foc
   • Equips de Respiració Autònoma

   Part pràctica del curs avançat d’extinció d’incendis

   Quant a la part pràctica del curs, es duen a terme exercicis com:

   • Manipulació segura dels extintors
   • Seguretat en ambients amb foc
   • Obertura de portes i progressió en ambients amb fum
   • Actuació segura en focs d’interior
   • Progressió i avançament sense visibilitat
   • Manipulació de BIE’s i extinció
   • Utilització dels Equips de Respiració Autònoma
   • Rescat de víctimes en ambients amb fum
   • Progressió i atac d’un incendi
   • Tècniques amb foc real

   Inscriu-te al Curs avançat d’extinció d’incendis i converteix-te en un expert en situacions amb foc

   Per a nosaltres, no tindria cap sentit concebre un curs de nivell avançat sense una important presència pràctica. Per aquest motiu, el nostre curs avançat d’extinció d’incendis inclou una important part pràctica en la qual els alumnes poden experimentar in situ situacions d’incendis reals en què han de fer servir extintors, tècniques d’extinció amb CO2 i pols o càmares tèrmiques. També practiquen la manipulació de boques d’incendi equipades i l’ús d’equips de respiració autònoms.

   A les instal·lacions de GEPCO comptem amb una nau industrial on es realitza la part pràctica d’aquest curs en la qual els alumnes se submergeixen en simulacions de situacions reals molt diverses com incendis en edificis de gran alçada, cuines de restaurants, soterranis o plantes industrials. En cap altre lloc trobarà una formació tan completa en extinció d’incendis com a GEPCO. Si de veritat es vol formar per poder ser útil, no dubti que la millor opció és el nostre curs avançat d’extinció d’incendis. Guanyaràs habilitats i competències que et permetran actuar conscientment i eficaçment en situacions d’emergència. Sempre que hagis d’actuar en cas de foc, agrairàs haver fet aquest curs!

   Opinions dels nostres alumnes

   Noemí Romero Vilalta
   Noemí Romero Vilalta
   Hoy he tenido el gusto de que viniera Cristobal hacernos una formacion contraincendios en la empresa donde trabajo y ha sido excelente,se nota los años de experiencia del formador en su profesion,ha sido una formacion divertida,muy interesante y muy dinamica,la recomiendo 100%,hasta la proxima Cristobal.
   Núria Balaguer
   Núria Balaguer
   Formació ESIS en tres dies. Agraïr a l'equip de monitors (Emili i Cristóbal) la seva dedicació, entrega i motivació. Han aconseguit transmetre de manera clara i entenedora els conceptes que ens havien de transmetre, fet que s'ha pogut observar en les pràctiques. Ara podem entendre una mica més el foc i vetllar per la nostra seguretat i la de les persones que ens envolten. Espectacular la sensació d'estar davant de flamarades tant vives i poder mantenir la calma. Moltes gràcies per la feina que feu, tant de formar com pròpiament la de bombers.
   Ruben Bujer
   Ruben Bujer
   Muy contento con la formación, Cristóbal todo un profesional
   Antonio Suárez
   Antonio Suárez
   He realizado 6 cursos de prevención contraincendios y primeros auxilios con ellos para la empresa en la que trabajo. Coordinación con las diferentes plantas de 10, han ofrecido la formación en Teruel, Ripoll y Badalona, en Alzira también, y todo ha sido muy fluido y con mucha atención hacia nosotros. Sin duda volveremos a contar con ellos para el plan de formación del año que viene.
   fernando gomez
   fernando gomez
   Una excelente formación, muy completa e interesante. Es imprescindible para las empresas que desean mejorar sus condiciones de trabajo. Recomiendo este curso .
   Júlia Larrosa Arcos
   Júlia Larrosa Arcos
   Formaciones muy completas e interesantes ¡Definitivamente las recomendaría!
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   Escuela de formación en PRL totalmente recomendable, con buenas instalaciones y excelentes profesionales, bien conocedores de la materia en PRL que imparten. Formaciones teòrico-pràcticas amenas y muy interesantes. Los recomiendo totalmente.
   Noelia Salvador
   Noelia Salvador
   Gran equipo de profesionales! En las formaciones aprendes la importancia que tiene la seguridad en el trabajo y que la prevención es fundamental para evitar accidentes la laborales. Los formadores demuestran su experiencia y gran conocimiento en el temario además de realizar unas formaciones completas, dinámicas y agradables.
   Joan Pagès
   Joan Pagès
   Tienen unos cursos muy elaborados y los formadores son excelentes. Muy recomendables