Curs especialitzat TELCO risc elèctric

Curs Bàsic

Necessites una formació adaptada a tu?
Contacta amb nosaltres i t’informarem

  Nom
  Correu electrònic
  Telèfon
  Nom fiscal
  Descripció

  El curs especialitzat TELCO risc elèctric de GEPCO està pensat per proporcionar els coneixements necessaris a aquells tècnics que treballen en el sector de les telecomunicacions perquè puguin exercir les seves funcions sense exposar-se als riscos elèctrics intrínsecs de la seva feina. Ser conscients de quins són els riscos als quals ens exposem és el primer pas per poder evitar situacions d’emergència que poden tenir conseqüències nefastes.

  Aquesta formació TELCO especialitzada en risc elèctric s’imparteix al nostre centre formatiu. El nostre compromís amb la formació de qualitat és absolut i les nostres instal·lacions han estat homologades per AENOR Internacional, cosa que significa que des de GEPCO estem compromesos amb la qualitat i la competitivitat dels nostres serveis.

  Informació bàsica

  DURADA
  6 Hores

  MODALITAT
  Teòrica i pràctica

  AFORAMENT MÀXIM
  8 alumnes

  NIVELL
  Bàsic

  A QUI S'ADREÇA EL CURS?
  A professionals del sector de les telecomunicacions

  ON ES REALITZA EL CURS?
  A les nostres instal·lacions de Sabadell i Madrid

  MATERIAL QUE INCLOU EL CURS
  Tot el necessari per poder realitzar la part teòrica de la formació

  El curs especialitzat TELCO de risc elèctric de GEPCO va ser dissenyat per donar resposta a una de les necessitats que hi havia en el mercat de les telecomunicacions (TELCO). Aquest és un sector que exigeix una formació acreditada i homologada perquè els professionals que exerceixen les seves funcions puguin fer-ho en condicions de seguretat òptimes.

  L’any 2018 les empreses i operadores del sector de les telecomunicacions van acordar quins eren els mínims exigibles en matèria de riscos laborals en el seu àmbit. Aquests mínims acordats són exigibles a totes les empreses i amb els cursos de formació que oferim des de GEPCO pots aconseguir-los, ja que estan homologats.

  Sol·licitar més informació

  Necessites una formació adaptada a tu?
  Contacta amb nosaltres i t’informarem

   Nom
   Correu electrònic
   Telèfon
   Nom fiscal
   Experts en formar professionals del sector de les telecomunicacions

   Si vols que els teus treballadors guanyin competències i habilitats per convertir-se en uns magnífics professionals, des de GEPCO et podem ajudar amb els nostre curs TELCO en risc elèctric. Cada bloc o temàtica de la formació està pensat per poder donar resposta a les necessitats reals existents al sector. A més a més, els professionals que exerceixen de professors compten amb una trajectòria brillant que aporta un incalculable valor afegit al curs.

   Continguts teòrics del curs especialitzat en TELCO

   La temàtica que s’imparteix en la part teòrica d’aquest curs especialitzat TELCO aborda aquests aspectes fonamentals:

   • Definició de les feines
   • Tècniques preventives específiques:
   • Avaluació de riscos i pla de seguretat i salut
   • Proteccions col·lectives (col·locació, usos, obligacions i manteniment)
   • Proteccions individuals (col·locació, usos, obligacions i manteniment)
   • Risc elèctric
   • Caiguda de persones al mateix nivell
   • Caiguda de persones a diferent nivell
   • Espais confinats
   • Riscos de proteccions de partícules, cops i talls
   • Riscos biològics
   • Riscos químics
   • Il·luminació, soroll, vibracions, condicions climatològiques
   • Radiacions no ionitzants (camps electromagnètics en telefonia mòbil)
   • Tasques de fusionat de fibra òptica
   • Tasques en sales d’equips
   • Manipulació manual de càrregues
   • Treballs a la via pública i seguretat vial
   • Consignes d’actuació davant d’emergències i accidents
   • Protocol PAS

   Part pràctica del curs especialitzat TELCO en risc elèctric

   És molt important que els operaris que exerceixen la seva activitat en el sector de les telecomunicacions estiguin autoritzats per oferir els seus serveis en entorns o circumstàncies considerades de risc elèctric. Aquelles situacions o espais en què hi ha electricitat requereixen, per norma general, una cura especial. En funció de la tensió elèctrica que circula per un cable, el risc elèctric al qual un treballador està exposat és major o menor. Per aquest motiu, és important que sàpiguen detectar quines situacions requereixen més prudència i com poden treballar sense sobreexposar-se.

   Aprèn dels millors a GEPCO

   Si confies la teva formació i la formació dels membres del teu equip a GEPCO, l’estaràs confiant a mans expertes. El nostre compromís amb la prevenció de riscos laborals i la seguretat és absolut. Per aquest motiu, ens esforcem cada dia per millorar els nostres cursos, per oferir unes pràctiques més reals i segures, i per continuar sent referents.

   Opinions dels nostres alumnes

   Noemí Romero Vilalta
   Noemí Romero Vilalta
   2024-06-04
   Hoy he tenido el gusto de que viniera Cristobal hacernos una formacion contraincendios en la empresa donde trabajo y ha sido excelente,se nota los años de experiencia del formador en su profesion,ha sido una formacion divertida,muy interesante y muy dinamica,la recomiendo 100%,hasta la proxima Cristobal.
   Núria Balaguer
   Núria Balaguer
   2024-05-15
   Formació ESIS en tres dies. Agraïr a l'equip de monitors (Emili i Cristóbal) la seva dedicació, entrega i motivació. Han aconseguit transmetre de manera clara i entenedora els conceptes que ens havien de transmetre, fet que s'ha pogut observar en les pràctiques. Ara podem entendre una mica més el foc i vetllar per la nostra seguretat i la de les persones que ens envolten. Espectacular la sensació d'estar davant de flamarades tant vives i poder mantenir la calma. Moltes gràcies per la feina que feu, tant de formar com pròpiament la de bombers.
   Ruben Bujer
   Ruben Bujer
   2023-11-25
   Muy contento con la formación, Cristóbal todo un profesional
   Antonio Suárez
   Antonio Suárez
   2023-05-30
   He realizado 6 cursos de prevención contraincendios y primeros auxilios con ellos para la empresa en la que trabajo. Coordinación con las diferentes plantas de 10, han ofrecido la formación en Teruel, Ripoll y Badalona, en Alzira también, y todo ha sido muy fluido y con mucha atención hacia nosotros. Sin duda volveremos a contar con ellos para el plan de formación del año que viene.
   fernando gomez
   fernando gomez
   2023-01-17
   Una excelente formación, muy completa e interesante. Es imprescindible para las empresas que desean mejorar sus condiciones de trabajo. Recomiendo este curso .
   Júlia Larrosa Arcos
   Júlia Larrosa Arcos
   2022-06-08
   Formaciones muy completas e interesantes ¡Definitivamente las recomendaría!
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   2022-06-06
   Escuela de formación en PRL totalmente recomendable, con buenas instalaciones y excelentes profesionales, bien conocedores de la materia en PRL que imparten. Formaciones teòrico-pràcticas amenas y muy interesantes. Los recomiendo totalmente.
   Noelia Salvador
   Noelia Salvador
   2022-06-03
   Gran equipo de profesionales! En las formaciones aprendes la importancia que tiene la seguridad en el trabajo y que la prevención es fundamental para evitar accidentes la laborales. Los formadores demuestran su experiencia y gran conocimiento en el temario además de realizar unas formaciones completas, dinámicas y agradables.
   Joan Pagès
   Joan Pagès
   2022-06-02
   Tienen unos cursos muy elaborados y los formadores son excelentes. Muy recomendables