Curs de Treballs Verticals

Curs Bàsic

Descripció

La legislació que regula els treballs verticals és exigent en matèria de seguretat i, per aquest motiu, exigeix que les persones que desenvolupen les seves tasques penjats en cordes comptin amb la formació necessària per poder-ho fer amb òptimes garanties. A GEPCO oferim aquest curs de dotze hores de durada per poder assegurar que tots i cada un dels alumnes disposaran de temps suficient per posar en pràctica els coneixements que se’ls expliquen amb l’ajuda de professors experts i experimentats en aquesta matèria.

Cada vegada són més les empreses i institucions que confien en GEPCO per a la preparació de les seves plantilles i els seus equips professionals. A mode d’exemple, el cos d’Agents Rurals forma els seus membres en matèria de treballs verticals amb el nostre curs. Aquesta formació està dissenyada per poder reconèixer els riscos i afrontar-los amb seguretat sense que la integritat de les persones corri cap risc.

Amb la seguretat no s’hi juga i per aquest motiu a GEPCO millorem dia rere dia la nostra proposta formativa perquè el servei que oferim sigui excel·lent i estigui adaptat a les necessitats reals de les empreses i també a la legislació vigent.

Informació bàsica

DURADA
12 Hores

MODALITAT
Teòrica i pràctica

AFORAMENT MÀXIM
8 alumnes

NIVELL
Bàsic

A QUI S'ADREÇA EL CURS?
A qualsevol persona que desenvolupi una activitat professional en alçada

ON ES REALITZA EL CURS?
A les nostres instal·lacions de Sabadell, Madrid o, fins i tot, In company (amb unitat mòbil).

MATERIAL QUE INCLOU EL CURS
Tot el necessari per poder realitzar les pràctiques en condicions òptimes

Preu de les formacions en obert: 415,00 

Per poder obtenir la certificació d’aquest curs de Treballs Verticals de GEPCO és imprescindible superar les proves pràctiques que es realitzen, ja que així s’acredita que s’han interioritzat els coneixements oferts per part dels docents. És una formació summament enfocada a iniciar els alumnes en el món dels treballs verticals: ofereix tots els coneixements imprescindibles per poder treballar de manera segura sense posar en risc la seva integritat.

Amb el focus posat en capacitar els alumnes perquè puguin treballar amb total seguretat, des de GEPCO hem dissenyat aquest curs que és tot una referència dins del sector. La nostra aposta per combinar formació teòrica i pràctica, és quelcom que atreu a moltes empreses i professionals perquè els genera confiança. Els alumnes que han realitzat aquest curs de treballs verticals es mostren satisfets amb l’aprenentatge adquirit i molts d’ells continuen apostant per GEPCO en les seves formacions posteriors.

10% de formació teòrica i 90% de sessions pràctiques

A GEPCO creiem en el model formatiu que combina la part teòrica amb la posterior aplicació pràctica dels continguts adquirits. De fet, aquest és un dels nostres trets distintius com a formadors i un dels elements que més positivament valoren els nostres alumnes. En el cas d’aquest curs de Treballs Verticals combinem un 10% de teoria amb un 90% de pràctica perquè creiem que en aquest àmbit concret practicar allò que s’explica és vital perquè els alumnes puguin aplicar-ho en el seu dia a dia professional.

Teoria: imprescindible per poder-ho posar en pràctica

Els continguts teòrics d’aquest curs de treballs verticals aporten allò que qualsevol operari ha de conèixer perquè és essencial:

 • Legislació i normativa vigent
 • Mesures de protecció preventiva
 • Procediments d’actuació i rescat
 • Coneixements generals sobre seguretat
 • Equips de protecció individual i col·lectiva
 • Sistemes d’instal·lació vertical i horitzontal
 • Actuació en cas d’emergència i PAS

Sessions pràctiques del curs de Treballs Verticals

Pel que fa a la part pràctica d’aquest curs, es duen a terme les següents activitats:

 • Taller de nusos i anclatges
 • Utilització i proves amb els equips de protecció individual
 • Muntatge d’instal·lacions verticals
 • Protecció de les instal·lacions
 • Pas de nusos
 • Ascens i descens amb cordes, pas de nusos i canvis de corda
 • Rescat de víctimes i evacuació segura

Amb aquest curs de GEPCO no hi haurà treball vertical que se’t resisteixi

Aquest curs de Treballs Verticals està pensat per a aquells professionals que diàriament treballen penjats amb cordes i necessiten tenir presents tots els coneixements que els garanteixen la seva seguretat. Per aquest motiu, durant les sessions pràctiques d’aquesta formació els ensenyem com han de gestionar diferents tipus de situacions que poden esdevenir en el seu entorn laboral perquè això no els suposi cap mena de risc.

Els ensenyem com han de fer servir els equips de protecció individual i també els col·lectius, com han de fer la instal·lació de línies de vida, quins nusos de seguretat són els més eficaços en segons quines situacions i com han d’establir punts d’anclatge, entre moltes altres coses. Aconseguir que els nostres alumnes siguin capaços de reconèixer i encarar les situacions de risc amb què es poden trobar durant els treballs en altura és essencial. Si et vols convertir en un autèntic professional dels treballs verticals, amb el nostre curs ho pots aconseguir. A què esperes?

Opinions dels nostres alumnes

Noemí Romero Vilalta
Noemí Romero Vilalta
Hoy he tenido el gusto de que viniera Cristobal hacernos una formacion contraincendios en la empresa donde trabajo y ha sido excelente,se nota los años de experiencia del formador en su profesion,ha sido una formacion divertida,muy interesante y muy dinamica,la recomiendo 100%,hasta la proxima Cristobal.
Núria Balaguer
Núria Balaguer
Formació ESIS en tres dies. Agraïr a l'equip de monitors (Emili i Cristóbal) la seva dedicació, entrega i motivació. Han aconseguit transmetre de manera clara i entenedora els conceptes que ens havien de transmetre, fet que s'ha pogut observar en les pràctiques. Ara podem entendre una mica més el foc i vetllar per la nostra seguretat i la de les persones que ens envolten. Espectacular la sensació d'estar davant de flamarades tant vives i poder mantenir la calma. Moltes gràcies per la feina que feu, tant de formar com pròpiament la de bombers.
Ruben Bujer
Ruben Bujer
Muy contento con la formación, Cristóbal todo un profesional
Antonio Suárez
Antonio Suárez
He realizado 6 cursos de prevención contraincendios y primeros auxilios con ellos para la empresa en la que trabajo. Coordinación con las diferentes plantas de 10, han ofrecido la formación en Teruel, Ripoll y Badalona, en Alzira también, y todo ha sido muy fluido y con mucha atención hacia nosotros. Sin duda volveremos a contar con ellos para el plan de formación del año que viene.
fernando gomez
fernando gomez
Una excelente formación, muy completa e interesante. Es imprescindible para las empresas que desean mejorar sus condiciones de trabajo. Recomiendo este curso .
Júlia Larrosa Arcos
Júlia Larrosa Arcos
Formaciones muy completas e interesantes ¡Definitivamente las recomendaría!
Susana Díaz Gisbert (Susi)
Susana Díaz Gisbert (Susi)
Escuela de formación en PRL totalmente recomendable, con buenas instalaciones y excelentes profesionales, bien conocedores de la materia en PRL que imparten. Formaciones teòrico-pràcticas amenas y muy interesantes. Los recomiendo totalmente.
Noelia Salvador
Noelia Salvador
Gran equipo de profesionales! En las formaciones aprendes la importancia que tiene la seguridad en el trabajo y que la prevención es fundamental para evitar accidentes la laborales. Los formadores demuestran su experiencia y gran conocimiento en el temario además de realizar unas formaciones completas, dinámicas y agradables.
Joan Pagès
Joan Pagès
Tienen unos cursos muy elaborados y los formadores son excelentes. Muy recomendables