Curs implantació PAU

Curs Bàsic

Necessites una formació adaptada a tu?
Contacta amb nosaltres i t’informarem

  Nom
  Correu electrònic
  Telèfon
  Nom fiscal
  Descripció

  El curs implantació PAU de GEPCO és l’opció formativa més completa del mercat per a aquelles empreses i professionals que volen comptar amb els coneixements necessaris per poder interpretar el pla d’autoprotecció com és degut en situacions d’emergència. Tal com contempla el BOE, el Pla d’Autoprotecció aborda la identificació i avaluació dels riscos, les accions i mesures necessàries per a la prevenció i control de riscos, així com les mesures de protecció i altres actuacions que cal adoptar en cas d’emergència.

  Evidentment, amb tenir aquest pla al dia i actualitzar com toca, no n’hi ha prou. És necessari comptar amb persones qualificades que siguin capaces d’interpretar-lo i saber què s’ha de fer, amb quins recursos i de quina manera. Amb aquesta formació que t’oferim, des de GEPCO et garantim que seràs capaç d’actuar com cal en situacions d’emergència. Realitzar una actuació exemplar no serà cap obstacle per a tu amb tots els coneixements i aprenentatges que adquiriràs.

  Informació bàsica

  DURADA
  4 Hores

  MODALITAT
  Teòrica i pràctica

  AFORAMENT MÀXIM
  15 alumnes

  NIVELL
  Bàsic

  A QUI S'ADREÇA EL CURS?
  A equips d’emergències i equips de primera i segona intervenció

  ON ES REALITZA EL CURS?
  A les nostres instal·lacions de Sabadell, Madrid, Cadis o, fins i tot, In company (amb unitat mòbil).

  MATERIAL QUE INCLOU EL CURS
  Dummy i màquina de fum

  El curs d’implantació PAU o Pla d’Autoprotecció es va dissenyar amb la mirada posada en aconseguir que els alumnes adquireixin les capacitats necessàries per poder actuar en situacions d’emergència seguint aquelles directrius que estan pautades en el pla. De la correcta interpretació del pla d’autoprotecció i una execució ràpida de les actuacions que s’hi concreten, en pot dependre l’òptima gestió i resolució d’una situació d’emergència.

  Una altra qüestió important que han de contemplar sí o sí els cursos destinats a aquesta mena de perfils professionals és que han d’adaptar-se 100% a la casuística particular de l’empresa i al seu Pla d’Autoprotecció. No serveix de res fer un curs d’implantació PAU genèric o sense part pràctica, ja que la utilitat real d’aquests cursos és precisament que es puguin desenvolupar en el context real on es poden produir les situacions d’emergència. A GEPCO t’ho oferim: adaptarem el curs a les necessitats reals de la teva empresa i la part pràctica es desenvoluparà in situ, més real impossible.

  Sol·licitar més informació

  Necessites una formació adaptada a tu?
  Contacta amb nosaltres i t’informarem

   Nom
   Correu electrònic
   Telèfon
   Nom fiscal
   Quins continguts s’imparteixen en el curs d’Implantació PAU?

   Per poder interpretar correctament un Pla d’Autoprotecció és necessari comptar amb certs coneixements. També es recomana refrescar de manera periòdica aquelles actuacions i mecanismes que una empresa té en casos d’emergència. Aquest curs d’Implantació PAU serveix precisament per això: garantir que tots els membres de l’equip d’emergència coneixen de primera mà com s’ha d’actuar en casos d'emergència que requereixin una resposta immediata.

   Programació teòrica del curs d’Implantació PAU

   Els continguts que es proporcionen en la part teòrica d’aquest curs d’Implantació PAU són:

   • Presentació del Pla d’Emergència
   • Explicació dels diferents escenaris
   • Plantejament d’actuació en les possibles emergències
   • Dubtes i preguntes sobre els punts tractats

   Sessions pràctiques del curs d’Implantació PAU

   Pel que fa a les sessions pràctiques d’aquest curs, es duen a terme les següents activitats:

   • Recorregut pel centre en qüestió per conèixer quines són les seves característiques
   • Pràctica simulacre d’algunes de les emergències detallades en el PAU
   • Simulacres amb víctimes

   Combina aquest curs d’implantació PAU amb el simulacre anual

   És molt habitual que aquelles empreses que envien alguns dels seus treballadors a realitzar aquesta formació o curs d’implantació PAU, aprofiten l’avinentesa per dur a terme el simulacre anual que estan obligades a fer. Combinar ambdues activitats és ideal perquè permet posar en pràctica aquells coneixements que s’han explicat i també es pot analitzar l’actuació de cada un dels membres de l’equip.

   Els simulacres són essencials per analitzar com d’eficaç és la resposta dels equips d’emergència. També són rellevants per conèixer com reacciona la resta de la plantilla de l’empresa en aquella situació i, al mateix temps, conscienciar-los de com és d’important que segueixin les instruccions dels responsables de coordinar les sortides. Des de GEPCO oferim una formació en aquest àmbit molt dinàmica, funcional i pràctica perquè creiem que una evacuació o confinament no es pot dur a terme de manera eficaç si no es practica. Si realment vols ser útil en situacions d’emergència, forma’t amb GEPCO: posem al teu abast els nostres 16 anys d’experiència formant professionals d’emergències.

   Opinions dels nostres alumnes

   Noemí Romero Vilalta
   Noemí Romero Vilalta
   2024-06-04
   Hoy he tenido el gusto de que viniera Cristobal hacernos una formacion contraincendios en la empresa donde trabajo y ha sido excelente,se nota los años de experiencia del formador en su profesion,ha sido una formacion divertida,muy interesante y muy dinamica,la recomiendo 100%,hasta la proxima Cristobal.
   Núria Balaguer
   Núria Balaguer
   2024-05-15
   Formació ESIS en tres dies. Agraïr a l'equip de monitors (Emili i Cristóbal) la seva dedicació, entrega i motivació. Han aconseguit transmetre de manera clara i entenedora els conceptes que ens havien de transmetre, fet que s'ha pogut observar en les pràctiques. Ara podem entendre una mica més el foc i vetllar per la nostra seguretat i la de les persones que ens envolten. Espectacular la sensació d'estar davant de flamarades tant vives i poder mantenir la calma. Moltes gràcies per la feina que feu, tant de formar com pròpiament la de bombers.
   Ruben Bujer
   Ruben Bujer
   2023-11-25
   Muy contento con la formación, Cristóbal todo un profesional
   Antonio Suárez
   Antonio Suárez
   2023-05-30
   He realizado 6 cursos de prevención contraincendios y primeros auxilios con ellos para la empresa en la que trabajo. Coordinación con las diferentes plantas de 10, han ofrecido la formación en Teruel, Ripoll y Badalona, en Alzira también, y todo ha sido muy fluido y con mucha atención hacia nosotros. Sin duda volveremos a contar con ellos para el plan de formación del año que viene.
   fernando gomez
   fernando gomez
   2023-01-17
   Una excelente formación, muy completa e interesante. Es imprescindible para las empresas que desean mejorar sus condiciones de trabajo. Recomiendo este curso .
   Júlia Larrosa Arcos
   Júlia Larrosa Arcos
   2022-06-08
   Formaciones muy completas e interesantes ¡Definitivamente las recomendaría!
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   2022-06-06
   Escuela de formación en PRL totalmente recomendable, con buenas instalaciones y excelentes profesionales, bien conocedores de la materia en PRL que imparten. Formaciones teòrico-pràcticas amenas y muy interesantes. Los recomiendo totalmente.
   Noelia Salvador
   Noelia Salvador
   2022-06-03
   Gran equipo de profesionales! En las formaciones aprendes la importancia que tiene la seguridad en el trabajo y que la prevención es fundamental para evitar accidentes la laborales. Los formadores demuestran su experiencia y gran conocimiento en el temario además de realizar unas formaciones completas, dinámicas y agradables.
   Joan Pagès
   Joan Pagès
   2022-06-02
   Tienen unos cursos muy elaborados y los formadores son excelentes. Muy recomendables