Curs SVB i DEA (certificació oficial)

Curs Bàsic

Necessites una formació adaptada a tu?
Contacta amb nosaltres i t’informarem

  Nom
  Correu electrònic
  Telèfon
  Nom fiscal
  Descripció

  En algunes circumstàncies, en situacions d’emergència pot ser que les persones que es troben en el lloc dels fets necessitin que se les intervingui amb tècniques SVB o un DEA. És precisament en aquest context quan tenir formació en Suport Vital Bàsic i Desfibril·ladors Externs Automàtics pot marcar la fina línia entre salvar-los la vida o no, entre que aguantin fins que arribin els reforços sanitaris o que ja no hi siguin a temps.

  El curs SVB i DEA que oferim a GEPCO està impartit per professionals amb una gran experiència i know-how en el sector de les emergències. Aquest fet aporta un valor afegit molt significatiu al curs, ja que els alumnes aprenen de la mà de persones que en el seu dia a dia treballen en aquestes situacions i els poden aportar el coneixement adquirit i parlar-los d’escenes i casos reals, a diferència d’altres formacions que es limiten a comentar els casos que explica el manual.

  Si t’agradaria formar-te en aquest àmbit per poder ser la persona de referència a la teva empresa, el teu negoci o la teva entitat esportiva, no dubtis a contactar amb nosaltres. El curs SVB i DEA que t’oferim des de GEPCO és la formació perfecta per aconseguir-ho: compta amb classes teòriques i sessions pràctiques en les quals faràs servir equips reals per intervenir en situacions simulades. Si vols estar preparat per actuar en casos d’aturada respiratòria, forma’t amb GEPCO.

  Informació bàsica

  DURADA
  6 Hores

  MODALITAT
  Teòrica i pràctica

  AFORAMENT MÀXIM
  8 alumnes

  NIVELL
  Bàsic

  A QUI S'ADREÇA EL CURS?
  A equips d’intervenció, a persones del sector esports i serveis, i a la població en general.

  ON ES REALITZA EL CURS?
  A les nostres instal·lacions de Sabadell, Madrid, Cadis o, fins i tot, In company (amb unitat mòbil).

  MATERIAL QUE INCLOU EL CURS
  Maniquí de RCP adult i pediàtric, simulador per a Heimlich, protectors bucals, desfibrilador Trainning i manual de formació.

  Aquest curs SVB i DEA permet obtenir la certificació oficial que emet l’ERC (European Resuscitation Council) als alumnes que el duen a terme. Aquest certificat garanteix que la persona que l’ha obtingut pot intervenir en situacions d’emergència cardiorespiratòria. Les sigles SVB fan referència a suport bàsic vital i inclouen tota aquella matèria relacionada amb aconseguir l’estabilització d’una persona després de patir alguna mena d’incidència.

  Quant a la part de la formació referent a l’ús d’un DEA, un desfibril·lador extern automàtic, serveix per restablir el ritme del cor en cas que una persona pateixi una aturada cardiorespiratòria. Aquest aparell és molt efectiu i salva milers de vides cada any, però cal tenir una formació per poder-lo fer servir de manera ràpida i àgil.

  Sol·licitar més informació

  Necessites una formació adaptada a tu?
  Contacta amb nosaltres i t’informarem

   Nom
   Correu electrònic
   Telèfon
   Nom fiscal
   Combinem teoria i pràctica perquè siguis tot un expert SVB+DEA

   Aquest curs SVB i DEA de GEPCO, com també passa amb la resta de les nostres formacions, combina les sessions teòriques amb les pràctiques. En les teòriques s’aborden tots aquells conceptes imprescindibles per poder entender el funcionament del DEA i què significa la terminologia pròpia de la RCP, les aturades cardíaques, els plans d’acció en aquests casos i la cadena de supervivència. També considerem interessant incloure en aquestes sessions formatives una part que expliqui als alumnes com s’ha de fer el manteniment d’un DEA perquè estigui sempre en bones condicions.

   Sessions teòriques del curs SVB i DEA

   Els continguts teòrics d’aquest curs SVB i DEA:

   • Causes i estadística de l’aturada cardiorespiratòria
   • La cadena de supervivència
   • Anàlisi de la situació
   • Activació del sistema d’emergències mèdiques (SEM), algoritmes d’actuació
   • Ús i funcions del DEA
   • Seguretat i normativa legal per a la utilització del DEA

   Part pràctica del curs SVB i DEA de GEPCO

   Quant a la part pràctica d’aquest curs, es fan exercicis que corresponen amb les diferents fases d’actuació en casos d’aturada:

   • Avaluació de la víctima
   • Obertura de la via aèria i maniobra de front - mentó i valoració de la respiració
   • Maniobres de reanimació cardiopulmonar, seqüència d’actuació completa i posició lateral de seguretat
   • Tècnica per a OVACE (obstrucció de la via aèria per un cos estrany)
   • Activació del sistema d’emergències mèdiques (112)

   Aconsegueix el certificat oficial que acredita que està preparat per fer servir un DEA

   Cada cop és més freqüent trobar equips DEA en equipaments públics, instal·lacions empresarials o, fins i tot, al carrer. Comptar amb una formació acreditada que garanteixi que saps fer-los servir i saps com es manipulen és clau per oferir una resposta adequada i una intervenció eficient en situacions d’emergència cardiorespiratòria. Aprendre a fer servir correctament un desfibril·lador no és una cosa insignificant, ja que pot salvar-li la vida a una persona.

   Aquest curs SVB i DEA de GEPCO et dona l’oportunitat de practicar tècniques de RCP bàsiques i simulacions reglades de PCR perquè tinguis experiència pràctica si alguna vegada et trobes amb algun d’aquests casos. Els nostres alumnes són capaços de reaccionar ràpidament i fer servir el desfibril·lador o oferir el SVB un cop han finalitzat el curs. Ens sentim orgullosos de dir que a GEPCO formem persones perquè puguin salvar vides en casos d’emergències i aquest curs n’és un clar exemple.

   Opinions dels nostres alumnes

   Noemí Romero Vilalta
   Noemí Romero Vilalta
   Hoy he tenido el gusto de que viniera Cristobal hacernos una formacion contraincendios en la empresa donde trabajo y ha sido excelente,se nota los años de experiencia del formador en su profesion,ha sido una formacion divertida,muy interesante y muy dinamica,la recomiendo 100%,hasta la proxima Cristobal.
   Núria Balaguer
   Núria Balaguer
   Formació ESIS en tres dies. Agraïr a l'equip de monitors (Emili i Cristóbal) la seva dedicació, entrega i motivació. Han aconseguit transmetre de manera clara i entenedora els conceptes que ens havien de transmetre, fet que s'ha pogut observar en les pràctiques. Ara podem entendre una mica més el foc i vetllar per la nostra seguretat i la de les persones que ens envolten. Espectacular la sensació d'estar davant de flamarades tant vives i poder mantenir la calma. Moltes gràcies per la feina que feu, tant de formar com pròpiament la de bombers.
   Ruben Bujer
   Ruben Bujer
   Muy contento con la formación, Cristóbal todo un profesional
   Antonio Suárez
   Antonio Suárez
   He realizado 6 cursos de prevención contraincendios y primeros auxilios con ellos para la empresa en la que trabajo. Coordinación con las diferentes plantas de 10, han ofrecido la formación en Teruel, Ripoll y Badalona, en Alzira también, y todo ha sido muy fluido y con mucha atención hacia nosotros. Sin duda volveremos a contar con ellos para el plan de formación del año que viene.
   fernando gomez
   fernando gomez
   Una excelente formación, muy completa e interesante. Es imprescindible para las empresas que desean mejorar sus condiciones de trabajo. Recomiendo este curso .
   Júlia Larrosa Arcos
   Júlia Larrosa Arcos
   Formaciones muy completas e interesantes ¡Definitivamente las recomendaría!
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   Escuela de formación en PRL totalmente recomendable, con buenas instalaciones y excelentes profesionales, bien conocedores de la materia en PRL que imparten. Formaciones teòrico-pràcticas amenas y muy interesantes. Los recomiendo totalmente.
   Noelia Salvador
   Noelia Salvador
   Gran equipo de profesionales! En las formaciones aprendes la importancia que tiene la seguridad en el trabajo y que la prevención es fundamental para evitar accidentes la laborales. Los formadores demuestran su experiencia y gran conocimiento en el temario además de realizar unas formaciones completas, dinámicas y agradables.
   Joan Pagès
   Joan Pagès
   Tienen unos cursos muy elaborados y los formadores son excelentes. Muy recomendables