Curs muntatge i desmuntatge de bastides

Curs Bàsic o avançat

Necessites una formació adaptada a tu?
Contacta amb nosaltres i t’informarem

  Nom
  Correu electrònic
  Telèfon
  Nom fiscal
  Descripció

  En moltes ocasions o professions és necessari muntar i desmuntar bastides per poder accedir als llocs en els quals cal actuar o, simplement, es munten per comoditat dels operaris. En els magatzems, construccions, obres i reformes és molt habitual que hi hagi bastides. T’has preguntat alguna vegada com es munten? Què pot passar si no es fa de manera adequada? Quins riscos hi ha si es munten sense tenir cap coneixement previ de com s’ha de fer? Quins possibles accidents es poden ocasionar si es desmonten aquestes estructures?

  Probablement, moltes d’aquestes preguntes ni tan sols t’han passat pel cap, però a GEPCO podríem fer una llarga llista de situacions inesperades amb males conseqüències que es podrien haver evitat amb el nostre curs de muntatge i desmuntatge de bastides. Si en el teu dia a dia laboral has de gestionar muntatges i desmuntatges d’aquesta mena d’estructures, per la teva seguretat i per la seguretat d’aquells que treballen amb tu, et recomanem que et formis. El curs que t’oferim inclou una proposta formativa molt completa i una important part pràctica en què podràs desenvolupar les teves habilitats de la mà de professionals altament qualificats.

  Informació bàsica

  DURADA
  16 Hores

  MODALITAT
  Teòrica i pràctica

  AFORAMENT MÀXIM
  8 alumnes

  NIVELL
  Bàsic o avançat

  A QUI S'ADREÇA EL CURS?
  A qualsevol persona que estigui interessada en el muntatge i desmuntatge de bastides

  ON ES REALITZA EL CURS?
  A les nostres instal·lacions de Sabadell, Madrid o, fins i tot, In company (amb unitat mòbil)

  MATERIAL QUE INCLOU EL CURS
  Tot el necessari per poder realitzar les pràctiques en condicions òptimes

  Aquest curs de muntatge i desmuntatge de bastides té com a objectiu proporcionar als alumnes els coneixements bàsics i imprescindibles perquè puguin ser capaços de muntar i desmuntar aquestes estructures de metàl·liques de manera 100% segura. Amb la nostra formació et podràs convertir en un professional capaç de muntar bastides de manera ràpida i efectiva sense que això suposi cap risc per a la seva integritat física.

  Des de GEPCO considerem molt important conscienciar els alumnes de la gran quantitat de riscos potencials i accidents desafortunats que poden passar durant el muntatge i desmuntatge de bastides. Ser conscients de què pot passar és, sense cap mena de dubte, el primer pas per prevenir-ho i evitar-ho.

  Sol·licitar més informació

  Necessites una formació adaptada a tu?
  Contacta amb nosaltres i t’informarem

   Nom
   Correu electrònic
   Telèfon
   Nom fiscal
   Curso bàsic o curs avançat: escull el que necessites

   Amb aquest curs de muntatge i desmuntatge de bastides garantim que els alumnes desenvolupen les capacitats necessàries per poder dur a terme les funcions que exigeixen els seus respectius llocs de feina.

   Quina certificació s’obté quan es realitza aquest curs?

   Els alumnes que realitzen el nostre curs de muntatge i desmuntatge de bastides obtenen un certificat que garanteix les seves aptituds en:

   • Conceptes i principis que hem de conèixer per desenvolupar una feina de manera segura i àgil, adequat als diferents tipus d'estructures i escenaris
   • Comprendre els diferents tipus d’eines i EPIs que tenim
   • Practicar un conjunt d’accions i tècniques d’accés per estructures
   • Mesures d'autoprotecció que s’han de tenir en compte a l’hora d’atendre l’accidentat, per no incrementar els riscos laborals, rescat i actuació
   • Maquinària, hissat i gestió de càrregues en estructures

   Curs bàsic de muntatge i desmuntatge de bastides

   El curs bàsic s’estructura en dos blocs principals amb la següent proposta formativa:

   Bloc I (equivalent a curs de treballs en altura de 8h)

   • Legislació Vigent
   • Generalitat Prevenció de Riscos Laborals
   • Equips de Protecció Individual i eines
   • Accés per estructures
   • Línies de Vida horitzontals i verticals

   Bloc II (específic de muntatge i desmuntatge d’estructures 8h)

   • Elevació de càrregues
   • Manipulació de càrregues
   • Muntatge d’estructures Lyher i LITEC
   • Actuació en cas d’emergència
   • Primers Auxilis i RCP

   Curs avançat de muntatge i desmuntatge de bastides

   Un cop els alumnes o professionals ja tenen una base sòlida sobre la matèria, poden cursar aquesta formació avançada, centrada en el procés pràctic de muntatge, desmuntatge i els riscos que es poden trobar in situ. Aquest curs consta d’un únic bloc de 16h de durada repartides en 2 dies de formació.

   • Física de la caigua i Treballs en Suspensió
   • EPI per a treballs en Suspensió
   • Polipasts i Frens
   • Equips i accessoris de Trussts
   • Posicionament i treball en suspensió per estructura
   • Tècniques d’elevació de càrregues i muntatge de Trussts i polipasts
   • Equips de rescat i evacuació de la víctima
   • Maniobres de rescat amb 1 i 2 rescatadors
   • Simulacre d’emergència

   Forma’t i assegura’t que saps com muntar bastides sense córrer riscos innecessaris

   Treballar sent conscient dels riscos inherents que existeixen en el lloc de feina és el primer pas per prevenir els possibles accidents laborals. Les xifres d’accidents anuals a la feina són esfereïdores i encara ho és més saber que la majoria d’ells es podrien haver evitat si s’hagués comptat amb la formació necessària. Per aquest motiu, des de GEPCO t’animem a que facis aquest curs de muntatge i desmuntatge de bastides, perquè puguis treballar còmodament, evitant riscos i, en cas que passés alguna cosa imprevista, poguessis actuar de manera ràpida i eficaç. Et prepararem perquè estiguis a punt!

   Opinions dels nostres alumnes

   Noemí Romero Vilalta
   Noemí Romero Vilalta
   Hoy he tenido el gusto de que viniera Cristobal hacernos una formacion contraincendios en la empresa donde trabajo y ha sido excelente,se nota los años de experiencia del formador en su profesion,ha sido una formacion divertida,muy interesante y muy dinamica,la recomiendo 100%,hasta la proxima Cristobal.
   Núria Balaguer
   Núria Balaguer
   Formació ESIS en tres dies. Agraïr a l'equip de monitors (Emili i Cristóbal) la seva dedicació, entrega i motivació. Han aconseguit transmetre de manera clara i entenedora els conceptes que ens havien de transmetre, fet que s'ha pogut observar en les pràctiques. Ara podem entendre una mica més el foc i vetllar per la nostra seguretat i la de les persones que ens envolten. Espectacular la sensació d'estar davant de flamarades tant vives i poder mantenir la calma. Moltes gràcies per la feina que feu, tant de formar com pròpiament la de bombers.
   Ruben Bujer
   Ruben Bujer
   Muy contento con la formación, Cristóbal todo un profesional
   Antonio Suárez
   Antonio Suárez
   He realizado 6 cursos de prevención contraincendios y primeros auxilios con ellos para la empresa en la que trabajo. Coordinación con las diferentes plantas de 10, han ofrecido la formación en Teruel, Ripoll y Badalona, en Alzira también, y todo ha sido muy fluido y con mucha atención hacia nosotros. Sin duda volveremos a contar con ellos para el plan de formación del año que viene.
   fernando gomez
   fernando gomez
   Una excelente formación, muy completa e interesante. Es imprescindible para las empresas que desean mejorar sus condiciones de trabajo. Recomiendo este curso .
   Júlia Larrosa Arcos
   Júlia Larrosa Arcos
   Formaciones muy completas e interesantes ¡Definitivamente las recomendaría!
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   Escuela de formación en PRL totalmente recomendable, con buenas instalaciones y excelentes profesionales, bien conocedores de la materia en PRL que imparten. Formaciones teòrico-pràcticas amenas y muy interesantes. Los recomiendo totalmente.
   Noelia Salvador
   Noelia Salvador
   Gran equipo de profesionales! En las formaciones aprendes la importancia que tiene la seguridad en el trabajo y que la prevención es fundamental para evitar accidentes la laborales. Los formadores demuestran su experiencia y gran conocimiento en el temario además de realizar unas formaciones completas, dinámicas y agradables.
   Joan Pagès
   Joan Pagès
   Tienen unos cursos muy elaborados y los formadores son excelentes. Muy recomendables