Curs especialitzat TELCO espais confinats

Curs Bàsic

Necessites una formació adaptada a tu?
Contacta amb nosaltres i t’informarem

  Nom
  Correu electrònic
  Telèfon
  Nom fiscal
  Descripció

  El curs especialitzat TELCO d’espais confinats de GEPCO és una formació ideal per a aquells professionals del sector de les telecomunicacions que en el seu dia a dia han d’exercir les seves funcions en llocs que es poden considerar espais confinats. Sovint, les instal·lacions de telecomunicacions es troben en racons foscos, habitacions estretes o llocs de difícil accés. Totes aquestes característiques encaixen a la perfecció amb la definició d’espai confinat.

  Aquesta formació TELCO especialitzada en espais confinats es pot realitzar a les pròpies instal·lacions de GEPCO. La nostra seu i la infraestructura de què disposem, ha estat homologada per AENOR Internacional, cosa que significa que comptem amb totes les garanties necessàries per ser competitius i oferir formacions de gran qualitat.

  Informació bàsica

  DURADA
  6 Hores

  MODALITAT
  Teòrica i pràctica

  AFORAMENT MÀXIM
  8 alumnes

  NIVELL
  Bàsic

  A QUI S'ADREÇA EL CURS?
  A professionals del sector de les telecomunicacions

  ON ES REALITZA EL CURS?
  A les nostres instal·lacions de Sabadell i Madrid

  MATERIAL QUE INCLOU EL CURS
  Tot el necessari per poder realitzar la part teòrica de la formació

  El curs especialitzat TELCO en espais confinats té com a principal objectiu conscienciar els treballadors d’aquest sector de la importància de ser plenament conscients en tot moment dels riscos que hi ha al seu voltant quan es veuen obligats a realitzar la seva feina en espais confinats. Ser conscient dels perills és imprescindible per poder-los evitar.

  Des del 2018 que existeix un acord entre les empreses i operadores del sector de les telecomunicacions que estableix uns requisits mínims en matèria de prevenció de riscos laborals. Les formacions TELCO que oferim des de GEPCO estan homologades pel sector i compleixen a la perfecció amb els estàndards que fixa aquest acord. Desde el 2018 existe un acuerdo entre las empresas y operadoras del sector de las telecomunicaciones que establece unos requisitos mínimos en materia de prevención de riesgos laborales. Las formaciones TELCO que ofrecemos desde GEPCO están homologadas por el sector y cumplen a la perfección con los estándares que fija este acuerdo.

  Sol·licitar més informació

  Necessites una formació adaptada a tu?
  Contacta amb nosaltres i t’informarem

   Nom
   Correu electrònic
   Telèfon
   Nom fiscal
   Tota la seguretat necessària per exercir en el sector de les telecomunicacions

   Si per a tu la seguretat també és molt important i vols oferir-los als teus treballadors la possibilitat que es formin per poder prevenir certes situacions de risc o bé que sàpiguen com han d’actuar en cas que algun incident fortuït n’ocasioni una: GEPCO t’ho posa molt fàcil. Amb el nostre curs TELCO en espais confinats aconseguiràs ampliar els coneixements dels membres del teu equip per fer front a aquesta mena de situacions.

   Continguts teòrics del curs especialitzat en espais confinats TELCO

   La temàtica que s’imparteix en la part teòrica d’aquest curs especialitzat TELCO aborda aquests aspectes fonamentals:

   • Definició de les feines
   • Tècniques preventives específiques:
   • Avaluació de riscos i pla de seguretat i salut
   • Proteccions col·lectives (col·locació, usos, obligacions i manteniment)
   • Proteccions individuals (col·locació, usos, obligacions i manteniment)
   • Risc elèctric
   • Caiguda de persones al mateix nivell
   • Caiguda de persones a diferent nivell
   • Espais confinats
   • Riscos de proteccions de partícules, cops i talls
   • Riscos biològics
   • Riscos químics
   • Il·luminació, soroll, vibracions, condicions climatològiques
   • Radiacions no ionitzants (camps electromagnètics en telefonia mòbil)
   • Tasques de fusionat de fibra òptica
   • Tasques en sales d’equips
   • Manipulació manual de càrregues
   • Treballs a la via pública i seguretat vial
   • Consignes d’actuació davant d’emergències i accidents
   • Protocol PAS

   Part pràctica del curs especialitzat TELCO en espais confinats

   La missió d’aquest curs és proporcionar la formació necessària perquè els operaris del sector de les telecomunicacions puguin oferir els seus serveis en espais confinats. De la mà de professionals experts en la matèria, els oferim tots els coneixements oportuns per conèixer les normes, procediments i mesures preventives per a l’accés, permanència i rescat en espais confinats.

   Confia la teva formació a aquells que en saben: confia en GEPCO

   En el curs d’Espais Confinats de GEPCO els alumnes poden viure i experimentar de manera molt fidel a la realitat l’ambient que es viu en aquesta mena d’espais. Fins i tot podem simular els riscos que poden arribar a sorgir durant les feines que s’hi duena terme perquè adquireixin experiència en la seva gestió. Sense cap mena de dubte, amb el nostre curs els alumnes surten perfectament preparats per fer front a situacions reals posteriors.

   Practicas allò que s’explica és bàsic i per aquest motiu, donem l’oportunitat als nostres alumnes que aprenguin com fer servir els equips de seguretat, facin rescats en espais confinats i practiquin l’ascens i el descens o la progressió sense visibilitat. Si vols ampliar els teus coneixements i estàs interessat en el nostre curs d’Espais Confinats, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Serà un plaer contribuir a millorar les teves habilitats professionals!

   Opinions dels nostres alumnes

   Noemí Romero Vilalta
   Noemí Romero Vilalta
   2024-06-04
   Hoy he tenido el gusto de que viniera Cristobal hacernos una formacion contraincendios en la empresa donde trabajo y ha sido excelente,se nota los años de experiencia del formador en su profesion,ha sido una formacion divertida,muy interesante y muy dinamica,la recomiendo 100%,hasta la proxima Cristobal.
   Núria Balaguer
   Núria Balaguer
   2024-05-15
   Formació ESIS en tres dies. Agraïr a l'equip de monitors (Emili i Cristóbal) la seva dedicació, entrega i motivació. Han aconseguit transmetre de manera clara i entenedora els conceptes que ens havien de transmetre, fet que s'ha pogut observar en les pràctiques. Ara podem entendre una mica més el foc i vetllar per la nostra seguretat i la de les persones que ens envolten. Espectacular la sensació d'estar davant de flamarades tant vives i poder mantenir la calma. Moltes gràcies per la feina que feu, tant de formar com pròpiament la de bombers.
   Ruben Bujer
   Ruben Bujer
   2023-11-25
   Muy contento con la formación, Cristóbal todo un profesional
   Antonio Suárez
   Antonio Suárez
   2023-05-30
   He realizado 6 cursos de prevención contraincendios y primeros auxilios con ellos para la empresa en la que trabajo. Coordinación con las diferentes plantas de 10, han ofrecido la formación en Teruel, Ripoll y Badalona, en Alzira también, y todo ha sido muy fluido y con mucha atención hacia nosotros. Sin duda volveremos a contar con ellos para el plan de formación del año que viene.
   fernando gomez
   fernando gomez
   2023-01-17
   Una excelente formación, muy completa e interesante. Es imprescindible para las empresas que desean mejorar sus condiciones de trabajo. Recomiendo este curso .
   Júlia Larrosa Arcos
   Júlia Larrosa Arcos
   2022-06-08
   Formaciones muy completas e interesantes ¡Definitivamente las recomendaría!
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   2022-06-06
   Escuela de formación en PRL totalmente recomendable, con buenas instalaciones y excelentes profesionales, bien conocedores de la materia en PRL que imparten. Formaciones teòrico-pràcticas amenas y muy interesantes. Los recomiendo totalmente.
   Noelia Salvador
   Noelia Salvador
   2022-06-03
   Gran equipo de profesionales! En las formaciones aprendes la importancia que tiene la seguridad en el trabajo y que la prevención es fundamental para evitar accidentes la laborales. Los formadores demuestran su experiencia y gran conocimiento en el temario además de realizar unas formaciones completas, dinámicas y agradables.
   Joan Pagès
   Joan Pagès
   2022-06-02
   Tienen unos cursos muy elaborados y los formadores son excelentes. Muy recomendables