Els alumnes valoren el curs de muntatge de bastides de GEPCO Formación amb un 9,4

Si estàs interessat en realitzar un curs de muntatge de bastides dona un cop d’ull a la nostra proposta

El curs de muntatge de bastides és una de les formacions en prevenció de riscos laborals més sol·licitades. Que sigui així no és casual, ja que són moltes les professions que necessiten fer servir aquesta mena d’infraestructures per poder dur a terme les seves feines de manera eficient i eficaç. No obstan això, l’ús de bastides no està exempt de riscos o perills. Per aquest motiu, formar-se mitjançant un curs de muntatge de bastides pot ser molt útil per a aquells professionals que treballen amb elles per tal d’evitar possibles riscos. 

Pintors, paletes, instal·ladors, llauners o enguixadors són només algunes de les professions que treballen gairebé a diari amb aquesta mena d’estructures. Cal tenir en compte que és molt important saber com muntar una bastida perquè estigui ben fixada, com moure-s’hi mentre es treballa per no córrer cap risc i també com desmuntar-la sense sobreexposar-se.

Quines característiques del nostre curs de muntatge de bastides el converteixen en una bona elecció?

Si et trobes en la tessitura d’haver de fer un curs de muntatge de bastides i no saps quin escollir, et donarem alguns motius perquè confiïs amb GEPCO Formación i ens tinguis en compte en la teva elecció.

Diuen que l’experiència és un grau i en aquest cas no és cap excepció. Al llarg de la nostra trajectòria hem fet molts cursos de muntatge i desmuntatge de bastides i més d’11000 alumnes han obtingut la certificació que així ho acredita. La valoració mitjana que aquests alumnes fan de la formació rebuda és d’un 9,4 sobre 10. No està gens malament, oi?

Al nostre curs de muntatge de bastides admetem un màxim de 8 alumnes per grup. Aquesta quantitat de persones ens permet oferir una atenció personalitzada, que consisteix en què els formadors poden atendre les inquietuds dels alumnes correctament. Que siguin poques persones per grup ens permet que totes elles puguin realitzar les pràctiques pertinents i posar a prova tot allò que han après.

Igual que la resta de formacions que oferim des de GEPCO Formación, aquest curs de muntatge d bastides també combina la teoria amb la pràctica. Que els alumnes puguin aplicar aquells coneixements que se’ls han exposat és essencial.

Si realitzes aquest curs de muntatge de bastides amb nosaltres obtindràs un certificat que garanteix les teves aptituds en tenir coneixements per desenvolupar una feina de manera segura i àgil adequada als diferents tipus de bastides i estructures existents. També comprendràs els diferents tipus d’EPI existents i coneixeràs les mesures d’autoprotecció que s’han d’aplicar en cas que s’hagin d’atendre accidentats.

En funció de quines siguin les teves necessitats i els coneixements de base que tens pots escollir entre aquestes dues modalitats. En el cas del curs avançat, s’explica com rescatar i evacuar víctimes i com s’han de fer les maniobres de rescat en cas que hi hagi algun accident en una bastida.

Evita accidents amb el curs de muntatge de bastides

Les xifres són més que evidents i demostren que la majoria dels accidents laborals es podrien haver evitat si es comptés amb la formació adequada. Amb el nostre curs de muntatge de bastides pretenem que siguis plenament conscient dels riscos als quals estàs exposat durant el procés de muntatge, desmuntatge i també mentre estàs treballant damunt d’aquestes estructures. Ser-ne conscient és el primer pas per evitar fer-te mal o fer mal a aquelles persones que treballen amb tu.

Si decideixes fer aquest curs de muntatge de bastides amb GEPCO Formación has de saber que el personal docent que l’imparteix està especialitzat en la matèria i que, a més a més, són professionals que en el seu dia a dia laboral estan acostumats a treballar amb aquesta mena d’estructures. Forma’t amb garanties de la mà de grans professionals.

Sobre l'autor: Lluís Vicent

Soy Lluís, y mi trayectoria profesional abarca diversos roles dentro de este campo, desde bombero de empresa hasta consultor en emergencias y técnico sanitario. A lo largo de mis proyectos, he tenido el privilegio de participar en iniciativas que han marcado la diferencia en la protección y seguridad de empresas y comunidades. En GEPCO Formación, colaboramos estrechamente con empresas para capacitar a sus trabajadores en emergencias y Prevención de Riesgos Laborales (PRL). Nuestra especialización en la formación de equipos de emergencia garantiza que estén preparados para actuar de manera segura en cualquier situación.