Curs avançat d’extinció d’incendis amb casa de fum i rescat

Curs Avançat

Necessites una formació adaptada a tu?
Contacta amb nosaltres i t’informarem

  Nom
  Correu electrònic
  Telèfon
  Nom fiscal
  Descripció

  Des de GEPCO recomanem el curs avançat d’extinció d’incendis amb casa de fum i rescat a aquells professionals que ja compten amb una formació bàsica en la extinció d’incendis i que, malgrat això, segueixen tenint inquietuds i predisposició per aprendre com poden ser encara més útils en aquestes situacions. Malauradament, els incendis són molt més freqüents del que ens agradaria i quan s’ocasionen en llocs on hi treballen o habiten persones, comptar amb la formació necessària pot marcar la fina línia entre poder-los salvar la vida o no.

  Ni que s’intentin prevenir els accidents laborals o les situacions d’emergència en l’entorn laboral, n’hi ha un petit percentatge que estan subjectes a l’atzar i no podem fer res per prevenir-los. No obstant això, comptar amb la formació adequada per saber quins són els mètodes més eficaços per combatre’ls, és essencial per resoldre aquestes situacions de la millor manera possible.

  A GEPCO som especialistes en oferir precisament aquesta mena de formacions: les que són útils de veritat, les que serveixen per salvar vides i les que permeten actuar de manera ràpida i exemplar en situacions que no deixen espai pels errors. El nostre urs avançat d’extinció d’incendis amb casa de fum i rescat és la teva oportunitat per convertir-te en un professional que pot ser útil en contextos d’incendis que requereixin de mans i caps que saben què fan.

  Informació bàsica

  DURADA
  6 Hores

  MODALITAT
  Teòrica i pràctica

  AFORAMENT MÀXIM
  15 alumnes

  NIVELL
  Avançat

  A QUI S'ADREÇA EL CURS?
  A equips de segona intervenció

  ON ES REALITZA EL CURS?
  A les nostres instal·lacions de Sabadell o, fins i tot, In company (amb unitat mòbil).

  MATERIAL QUE INCLOU EL CURS
  BIE’s, instal·lacions, EPI de l’alumne i casa de fum i rescat.

  Els incendis o situacions d’emergència en què el foc té un paper protagonista requereixen d’una formació extra per ser gestionats de manera eficaç i ràpida. Gestionar un foc no només implica aconseguir apagar la flama, sinó que cal bregar amb altres elements que entorpeixen una actuació fluïda i normal com són el fum, la poca visibilitat, la dificultat per respirar… Per aquest motiu, des de GEPCO vam decidir crear el curs avançat d’extinció d’incendis amb casa de fum i rescat.

  Amb el nostre curs, els alumnes poden experimentar en primera persona què implica trobar-se en una situació d’emergència amb foc en què hi ha poca visibilitat, cal evacuar víctimes o bé cal actuar en un espai molt reduït que impedeix moure’s amb normalitat o fluïdesa. Gràcies als grups reduïts amb els quals impartim el curs, les sessions pràctiques són molt profitoses i tots i cada un dels alumnes es poden posar a prova en les diferents situacions i simulacions.

  Sol·licitar més informació

  Necessites una formació adaptada a tu?
  Contacta amb nosaltres i t’informarem

   Nom
   Correu electrònic
   Telèfon
   Nom fiscal
   Part teòrica del curs avançat d’extinció d’incendis amb casa de fum i rescat

   El curs avançat d’extinció d’incendis amb casa de fum i rescat de GEPCO va un pas més enllà del curs avançat en extinció d’incendis que oferim. I, per què diem que va un pas més enllà? Doncs perquè en aquesta formació s’aprofundeix en algunes matèries com la utilització de mesures d’evacuació de víctimes en espais de difícil accés i poca o nul·la visibilitat.

   Parte teórica del curso avanzado de extinción de incendios con casa de humo y rescate

   Els continguts teòrics d’aquest curs avançat d’extinció d’incendis són:

   • Introducció al pla d’emergències
   • Activació i organització operativa
   • Introducció a la naturalesa del foc
   • Els agents extintors i el seu camp d’aplicació
   • Mètodes d’extinció d’incendis actuals
   • Característiques d’un incendi avançat
   • Seguretat en incendis d’interior
   • Equips de Respiració Autònoma

   Part pràctica del curs avançat d’extinció d’incendis amb casa de fum i rescat

   Quant a la part pràctica d’aquest curs, es duen a terme exercicis com:

   • Seguretat en ambients amb foc
   • Actuació segura en focs amb víctimes
   • Progressió i avançament sense visibilitat
   • Manipulació de BIE’s i/o instal·lació
   • Utilització dels Equips de Respiració Autònoma
   • Rescat de víctimes en ambients amb fum

   Apunta’t al Curs avançat d’extinció d’incendis amb casa de fum i rescat i adquireix els coneixements necessaris per ser eficaç en situacions amb foc

   A GEPCO vam idear aquest curs per poder ajudar els equips de segona intervenció a ser més eficaços en certes situacions en què els incendis afecten a persones i provoquen víctimes. En aquestes circumstàncies, la intervenció adequada dels professionals que es troben a les víctimes en un primer moment resulta vital per atenuar la seva situació individual i aconseguir que aguantin en les millors condicions possibles fins que arribin els equips d’emergència.

   Amb aquesta formació de GEPCO et pots convertir en aquell professional gràcies al qual es van salvar vides en una situació d’emergència amb foc. Pots ser el que va aconseguir evacuar de manera ràpida aquella víctima o el que, malgrat com de difícil era accedir a aquell lloc i la quantitat de fum que hi havia, va ser capaç d’entrar i actuar ràpid.

   La nostra àmplia trajectòria formant persones perquè puguin actuar com toca en situacions d’emergència és el nostre major aval. Si et vols formar per saber com has d’actuar en certes situacions, els cursos de GEPCO són el teu millor aliat. Forma’t i fes que la teva intervenció sigui clau!

   Opinions dels nostres alumnes

   Noemí Romero Vilalta
   Noemí Romero Vilalta
   Hoy he tenido el gusto de que viniera Cristobal hacernos una formacion contraincendios en la empresa donde trabajo y ha sido excelente,se nota los años de experiencia del formador en su profesion,ha sido una formacion divertida,muy interesante y muy dinamica,la recomiendo 100%,hasta la proxima Cristobal.
   Núria Balaguer
   Núria Balaguer
   Formació ESIS en tres dies. Agraïr a l'equip de monitors (Emili i Cristóbal) la seva dedicació, entrega i motivació. Han aconseguit transmetre de manera clara i entenedora els conceptes que ens havien de transmetre, fet que s'ha pogut observar en les pràctiques. Ara podem entendre una mica més el foc i vetllar per la nostra seguretat i la de les persones que ens envolten. Espectacular la sensació d'estar davant de flamarades tant vives i poder mantenir la calma. Moltes gràcies per la feina que feu, tant de formar com pròpiament la de bombers.
   Ruben Bujer
   Ruben Bujer
   Muy contento con la formación, Cristóbal todo un profesional
   Antonio Suárez
   Antonio Suárez
   He realizado 6 cursos de prevención contraincendios y primeros auxilios con ellos para la empresa en la que trabajo. Coordinación con las diferentes plantas de 10, han ofrecido la formación en Teruel, Ripoll y Badalona, en Alzira también, y todo ha sido muy fluido y con mucha atención hacia nosotros. Sin duda volveremos a contar con ellos para el plan de formación del año que viene.
   fernando gomez
   fernando gomez
   Una excelente formación, muy completa e interesante. Es imprescindible para las empresas que desean mejorar sus condiciones de trabajo. Recomiendo este curso .
   Júlia Larrosa Arcos
   Júlia Larrosa Arcos
   Formaciones muy completas e interesantes ¡Definitivamente las recomendaría!
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   Susana Díaz Gisbert (Susi)
   Escuela de formación en PRL totalmente recomendable, con buenas instalaciones y excelentes profesionales, bien conocedores de la materia en PRL que imparten. Formaciones teòrico-pràcticas amenas y muy interesantes. Los recomiendo totalmente.
   Noelia Salvador
   Noelia Salvador
   Gran equipo de profesionales! En las formaciones aprendes la importancia que tiene la seguridad en el trabajo y que la prevención es fundamental para evitar accidentes la laborales. Los formadores demuestran su experiencia y gran conocimiento en el temario además de realizar unas formaciones completas, dinámicas y agradables.
   Joan Pagès
   Joan Pagès
   Tienen unos cursos muy elaborados y los formadores son excelentes. Muy recomendables