Aquest és el curs de treballs en alçada especialitzat en TELCO que estàs buscant

En ple creixement del sector de les telecomunicacions molts professionals fan aquest curs de treballs en alçada

Des de GEPCO Formación oferim dues modalitats de curs de treballs en alçada. La primera d’elles és genèrica i apta per a qualsevol perfil professional que hagi de dur a terme les seves funcions i obligacions en una posició en què no pugui tenir els peus col·locats a terra. El segon curs de treballs en alçada està dissenyat pensant especialment en els professionals del sector TELCO.

Què és el sector TELCO?

Abans d’aprofundir en les especificitats del curs de treballs en alçada TELCO és important que sàpigues què és aquest sector. Es considera sector TELCO el conjunt d’empreses, organitzacions i professionals que treballen en la creació o distribució de serveis i productes relacionats amb les telecomunicacions.

L’increment de la presència d’aquesta mena de tecnologies en el nostre dia a dia i l’anomenada Societat de la Informació, fan que els professionals TELCO siguin cada vegada més. De fet, si comparem els que hi havia fa només vint anys amb els que hi ha actualment, la diferència és enorme.

Entre els professionals que treballen en el sector i que poden necessitar fer un curs de treballs en alçada especialitzat en TELCO hi ha operadors de xarxa o instal·ladors que habitualment es veuen obligats a treballar sense tenir els peus al terra a certa alçada.

Quines característiques del nostre curs de treballs en alçada especialitzat en TELCO el converteixen en una bona elecció?

A diferència d’altres cursos que pots trobar al mercat, el que et proposem des de GEPCO Formación combina les sessions teòriques amb una important part pràctica perquè els alumnes puguin aplicar els coneixements adquirits.

La nostra formació està homologada per AENOR Internacional. Amb aquest curs de treballs en alçada obtindràs un certificat que acredita els teus coneixements sobre la matèria. Això et pot ser de gran ajuda, ja que en certs llocs de treball del sector TELCO el demanen de manera indispensable per continuar en els processos de selecció.

Com ja t’hem comentat, es tracta d’un curs dissenyat pensant en les necessitats concretes i reals del sector TELCO. Per tant, tots els coneixements que s’imparteixen tenen una connexió directa amb el dia a dia d’un treballador d’aquest sector. T’ensenyarem què has de fer quan t’enfiles a màstils o torres de telecomunicacions, com t’has de protegir quan ho fas i com has d’actuar si, per causes fortuïtes, pateixes un accident o el pateix un company.

El nostre compromís amb la formació de qualitat i la vocació de servei és total. Per aquest motiu, en aquest curs de treballs en alçada especialitzat en TELCO admetem un màxim de 8 alumnes per grup. D’aquesta manera, garantim una atenció individualitzada i els alumnes poden dur a terme les pràctiques sota l’atenta supervisió dels docents.

Aquest és sense cap mena de dubte un dels principals punts forts de les nostres formacions, ja que la majoria d’elles oferim la possibilitat de realitzar-les in company. És a dir, venim a la teva empresa i formem el teu equip allà mateix, amb totes les comoditats i sense que s’hagin de desplaçar els teus treballadors.

Més propostes formatives pel sector TELCO

El curs de treballs en alçada especialitzat en TELCO no és l’única proposta formativa que tenim per a aquest sector professional a GEPCO Formación. De fet, comptem amb quatre formacions diferents. La primera d’elles és la genèrica del sector TELCO, que aporta els coneixements bàsics i generals imprescindibles. La segona, està especialitzada en el risc elèctric, ja que moltes professions TELCO estan en contacte directe amb punts de subministrament elèctric de mitja i alta tensió. La tercera, se centra en els espais confinats perquè sovint, les centraletes de telecomunicacions estan en espais molt reduïts amb una sola entrada i sortida. Finalment, tenim el curs de treballs en altura TELCO del qual t’hem parlat en aquest article.

Si vols formar-te per ser un professional TELCO plenament conscient dels riscos que comporta la seva feina, no ho dubtis i contacta amb nosaltres.

Sobre l'autor: Lluís Vicent

Soy Lluís, y mi trayectoria profesional abarca diversos roles dentro de este campo, desde bombero de empresa hasta consultor en emergencias y técnico sanitario. A lo largo de mis proyectos, he tenido el privilegio de participar en iniciativas que han marcado la diferencia en la protección y seguridad de empresas y comunidades. En GEPCO Formación, colaboramos estrechamente con empresas para capacitar a sus trabajadores en emergencias y Prevención de Riesgos Laborales (PRL). Nuestra especialización en la formación de equipos de emergencia garantiza que estén preparados para actuar de manera segura en cualquier situación.