Formació Avançada al Camp de Foc

Per a la formació avançada d'extinció d'incendis disposem de camps de foc, oferint un entorn segur i controlat, per a una formació d'extinció d'incendis avançada, on els ESI (Equips de Segona Intervenció) poden adquirir i perfeccionar les habilitats necessàries per enfrontar situacions de emergència amb eficàcia i seguretat.

  • A les nostres instal·lacions / In Company

Necessites una formació adaptada a tu?
Contacta amb nosaltres i t’informarem

    Nom
    Correu electrònic
    Telèfon
    Nom fiscal





    +0
    Alumnes Certificats
    +0
    Cursos realitzats
    0
    Valoració

    Informació bàsica

    • DURACIÓ: 4 - 6 - 8 Hores
    • MODALITAT: Teòrica i pràctica
    • AFORAMENT MÀXIM: 15 alumnes
    • NIVELL: Avançat
    • Formació certificada

    Descripció

    ESCENARIS REALISTES I PRÀCTIQUES AVANÇADES
    Els camps de foc estan dissenyats per simular una gran varietat d'escenaris realistes que els equips de segona intervenció (ESI) poden trobar en situacions d'emergència. Des d'incendis estructurals, incendis químics fins a incendis industrials i de vehicles, els nostres escenaris permeten als participants enfrontar desafiaments diversos i complexos. Aquesta diversitat d'escenaris és essencial per garantir que els equips ESI estiguin preparats per a qualsevol eventualitat que puguin trobar al món real.

    INSTRUCTORS EXPERTS I PERSONALITZAT
    El nostre equip de formadors està format per professionals altament capacitats i amb una àmplia experiència en la gestió d'emergències. Aquests experts ofereixen una formació d'extinció d'incendis avançada, personalitzada, adaptant-se a les necessitats específiques de cada client. A més, les sessions estan enfocades a la pràctica, encara que també disposem d'aules per fer una petita part teòrica que cobreixi amb els aspectes essencials com les tècniques d'extinció i procediments de seguretat. Aquest enfocament integral garanteix que els participants no només adquireixin habilitats pràctiques, sinó també un profund coneixement teòric que sustenti la seva actuació al camp.

    BENEFICIS DE LA FORMACIÓ EN IGUALADA I MANRESA
    La ubicació dels camps de foc a Igualada i Manresa proporciona un fàcil accés per als equips de segona intervenció de la regió. Aquestes instal·lacions estan dissenyades per oferir un entorn d'aprenentatge segur i controlat, minimitzant riscos mentre es maximitza l'efectivitat de la formació. A més, les nostres instal·lacions compten amb totes les comoditats necessàries per assegurar una experiència de formació còmoda i productiva.

    Sol·licitar informació

    Necessites una formació adaptada a tu?
    Contacta amb nosaltres i t’informarem

      Nom
      Correu electrònic
      Telèfon
      Nom fiscal





      MATERIAL ALS CAMPS DE FOC

      A qualsevol dels dos camps de foc per realitzar cursos de formació en extinció d'incendis avançat disposem de tot el material necessari, des de grups de bombes, equips d'escuma, mànegues, llances extintors, equips EPI i tot allò necessari per a un màxim aprofitament de la capacitació.

      Contacta amb GEPCO si estàs interessat en la Formació Avançada al Camp de Foc

      Un dels punts a destacar de la nostra formació avançada en extinció d'incendis és la qualitat dels nostres escenaris pràctics. Des de GEPCO, garantim un entorn segur i controlat en els nostres camps de foc a Castellolí i Manresa, on els equips de segona intervenció poden perfeccionar les seves habilitats enfrontant situacions realistes.

      Els nostres camps simulen incendis estructurals, químics, industrials i de vehicles, preparant els participants per a diverses emergències. Els nostres instructors experts personalitzen la formació, enfocant-se a la pràctica i cobrint aspectes teòrics essencials. La ubicació dels camps a Igualada i Manresa facilita l'accés i ofereix un entorn d'aprenentatge segur i eficient. Comptem amb tot el material necessari per a una capacitació completa.

      No ho dubtis, aquesta formació avançada al Camp de Foc pot preparar el teu equip amb les habilitats necessàries per enfrontar qualsevol emergència de manera eficaç i segura.

      Opinions dels nostres alumnes